Viikkotiedote 35/2018

Tällä viikolla on oiva mahdollisuus välttää orientaatioviikon ruuhka palvelupisteellä. Hae siis opiskelijakorttiisi uusi lukuvuositarra nyt ja nappaa samalla mukaasi upea lukuvuosikalenteri. Muista myös päivittää matkakortin opiskelijastatus. HUOM! Väliaikainen palvelupiste jakaa tarroja myös Oppimiskeskuksessa arkisin klo 12-18 ja vierestä löytyy myös HSL:n päivystyspiste.

Viikko 35

Viikko 36

AYY TIEDOTTAA

  1. Projektikoordinaattori kehittää Aalto-yhteisöä
  2. Ehdota Vuoden Aalto-urheilijaa 2018
  3. Työntekijäksi Aalto Afterpartyyn ja Aalto Partyyn

TYÖELÄMÄ

  1. Kuplafutisturnaus by Digia & AYY

TAIDEVUOSI JA KULTTUURI

  1. Otaniemen yö 6.10. – Ilmoita tapahtumasi mukaan 31.8. mennessä

TAPAHTUMAT

  1. What happens in Afterparty stays in Afterparty…
  2. Kaukkarit Smökissä 7.9.
  3. Orientaatioviikon SuperSillis

LIIKUNTA JA RETKEILY

  1. Taekwon-Don alkeiskurssi Tapiolassa
  2. Teekkaripurjehtijoiden purjehtijakurssit ja syksyn infoilta

HYVINVOINTI

  1. Hiljaisuuden retriitti 12. – 14.10.2018

MUUT

  1. Uusi kauppakeskus A Bloc aukeaa torstaina 30.8. Aalto-yliopiston metroasemalla!
  2. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan

AYY TIEDOTTAA

1. Projektikoordinaattori kehittää Aalto-yhteisöä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa on aloittanut yhteisö- ja järjestörakenteiden projektikoordinaattori Elina Nieminen. Jouluun asti työskentelevän koordinaattorin tehtävänä on kehittää Aalto-yhteisön rakenteita yhdessä aaltolaisten kanssa.

Tutustu Elinaan ja hänen vetämäänsä projektiin tarkemmin: /blog/2018/08/23/uusi-projektikoordinaattori-auttaa-aalto-yhteisoa-kehittymaan/

2. Ehdota Vuoden Aalto-urheilijaa 2018

Nyt voit ehdottaa opiskelijaa, joka ansaitsisi mielestäsi tulla palkituksi Vuoden Aalto-urheilijaksi 2018. Kriteereinä valinnalle ovat urheilusaavutukset kansallisella tai kansaivälisellä tasolla, opintomenestys sekä rehti ja reilu osallistuminen yhteisöön. Jätä ehdotuksesi osoitteessa:

https://lomake.ayy.fi/liikunta/ehdota-vuoden-aalto-urheilijaa-2018-nominera-aalto-athlete-2018-nominate-for-aalto-athlete-2018/

Perustele ehdotuksesi huolella! Lomake sulkeutuu 5.9.2018 klo 23:59. Palkinto luovutetaan Aalto-10km/5km tapahtumassa 16.9.2018

Lisätietoja: lauri.seppalainen [at] ayy.fi

3. Työntekijäksi Aalto Afterpartyyn ja Aalto Partyyn

Vielä ehdit hakemaan työntekijäksi Aalto Afterpartyyn ja Aalto Partyyn. Työntekijöitä tarvitaan paljon ja moniin erilaisiin tehtäviin, kuten järjestyksenvalvojaksi, koristeluun, ruoanlaittoon ja narikkaan.

Kiitokseksi työntekijät pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi VIP-sisäänkäynnistä, saavat haalarimerkin, sekä pääsyn työntekijäjatkoille!

Tämän lisäksi, tunnustukseksi Aalto-yhteisön hyväksi tehdystä työstä, kaikille työntekijöille jaetaan juhlien teeman mukainen kravatti, jota työntekijät saavat kantaa tapahtumassa. Tapahtuman jälkeen kravatin voi kiinnittää esimerkiksi haalareihin!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/aava/aalto-afterparty-aalto-party-2018-volunteers/

Halutuimmat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, hae siis heti!

TYÖELÄMÄ

4. Kuplafutisturnaus by Digia & AYY

Digia ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta yhdessä järjestävät kuplafutistapahtuman Otarannan urheilukentällä 19.9. kello 17:00 alkaen. Ohjelmassa leikkimielistä kisailua kuplafutisherruudesta sekä tietysti asiaan kuuluvat jälkipelit Avain Saunan löylyissä. Paikalla on Digian edustajia, joiden kanssa voi jutella vaikkapa työ-, dippa- tai harjoittelumahdollisuuksista Digialla. Ilmoittaudu mukaan 10.9. mennessä! https://lomake.ayy.fi/yrityssuhteet/

Tapahtuma on suomenkielinen.

TAIDEVUOSI JA KULTTUURI

5. Otaniemen yö 6.10. – Ilmoita tapahtumasi mukaan 31.8. mennessä

Otaniemen yö on ensimmäistä kertaa lauantaina 6.10.2018 järjestettävä poikkitaiteellinen pääsymaksuton kampusfestivaali, joka muodostaa osan AYY:n Taidevuotta. Otaniemen yössä kaikki halukkaat Aallon opiskelijat ja opiskelijajärjestöt pääsevät toteuttamaan omanlaistaan taiteellista ja luovaa ohjelmaa. Ilmoittautuminen osatapahtuman järjestäjäksi on auki 31.8. saakka. Lisätietoa osoitteesta /jasenille/opiskelijakulttuuri/vuosittaiset-tapahtumat/otaniemenyo/

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/2220457434854832/

TAPAHTUMAT

6. What happens in Afterparty stays in Afterparty…

Aalto Partyn viralliset jatkot tarjoavat tänä vuonna vähintään yhtä paljon mahdollisuuksia kuin legendaarinen Las Vegas. Tervetuloa Dipoliin nauttimaan upeasta juhlatunnelmasta ja huimaavista artisteista! Orientaatioviikon satumaisimmissa bileissä riittää tekemistä jokaiselle oman elämänsä onnenonkijalle, hirmu bilettäjälle, pelurille, pintaliitäjälle, polttarijuhlijalle ja viihdyttäjälle.

Illan aikana juhlakansaa viihdyttävät ja tanssittavat Akystic, TAKO x MONSU sekä tanssilattioiden kuningas Basshunter (SWE)! Dipolin uumenista löytyy myös karaokehuone, lounge ja tottakai rakkauden kappeli!

7. Kaukkarit Smökissä 7.9.

Orientaatioviikko huipentuu legendaarisiin kaukkareihin Smökissä perjantaina 7.9. SIK, IK ja KIK pitävät huolen, että hellekesän kuivuus loppuu Kaukkareihin. Illan avaa Aalto Beer Pongin BP-turnaus klo 19! Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu Smökissä klo 18.45 alkaen ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Lippuja myydään ennakkoon Kandikeskuksen (Kanditalon, Päälafkan) aulassa orientaatioviikolla. Liput maksavat 6€ ja hintaan sisältyy haalarimerkki.

Lisätietoja facebookissa viikoittain: https://www.facebook.com/events/311923319544786/ Paina kiinnostunut- tai Osallistun-painiketta niin et missaa sekuntiakaan kaikkien aikojen Kaukkareista!

MITÄ? Kaukkarit!
MISSÄ? Smökki
MILLOIN? pe 7.9. klo 19 BP turnaus, klo 20 ensimmäinen esiintyjä
HINTA? 6€ sis. haalarimerkin

8. Orientaatioviikon SuperSillis

Yhteisöjaosto Aavan, KY:n kulttuurivaliokunnan ja Teekkarijaoston järjestämä Orientaatioviikon SuperSillis 8.9. auttaa kaikkia löytämään sisäisen zen-tilansa. Päivän aikana tulet nauttimaan sillisherkuista, päiväsi olotilaan sopivasta juotavasta, ystäviesi piristävästä seurasta sekä rentouttavasta saunasta ja paljusta. Tämä kaikki vain 12 euron hinnalla, ja mikäli paikkoja riittää, voit lunastaa sisäänpääsyn sillikselle ovelta 15 eurolla.

Koska orientaatioviikko on kollektiivinen elämys, on myös SuperSillis tarkoitettu kaikille aaltolaisille!

Ilmoittautuminen sillikselle alkaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

  • MITÄ: Orientaatioviikon SuperSillis
  • ELI MIKÄ: Parempi versio brunssista
  • MILLOIN: 8.9. klo 12-18
  • MISSÄ: Rantasauna, Vastaranta 1, Otaniemi
  • KUINKA PALJON: 12 €
  • KENELLE: Kaikille orientaatioviikon sankareille!
  • MIKSI: Koska kehosi vaatii sillistä
  • Facebook: https://www.facebook.com/events/655007371552262/

LIIKUNTA JA RETKEILY

9. Taekwon-Don alkeiskurssi Tapiolassa

Espoon TKD-seura ry järjestää Taekwon-Don alkeiskurssin Tapiolan Tuulimäessä 26.8.2018 alkaen sunnuntaisin klo 15:30-16:45. Vielä ehdit mukaan aloittamaan uuden monipuolisen harrastuksen! Kurssi kestää syyslukukauden ajan ja maksaa 75 €, mutta kokeilemassa voi käydä ilmaiseksi. Tarjolla on myös 8-12-vuotiaille lapsille tarkoitettu juniorialkeiskurssi. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: http://teamespoo.com/harjoitukset/alkeiskurssi.php

10. Teekkaripurjehtijoiden purjehtijakurssit ja syksyn infoilta

Haluatko oppia purjehtimaan? Teekkaripurjehtijat järjestää syksyllä kolme purjehtijakurssia, teoriaillat ovat jo 28.8. ja 29.8. (klo 17-21). Käytännön opetusryhmistä valitaan yksi, kolme vaihtoehtoa ovat 4.9, 6.9, 8.-9.9. tai 6.-9.9. tai 13.-16.9. Hinta 195 € opiskelijalta, 350 € valmistuneelta, sekä kerhon jäsenmaksu. Paikat täyttyvät nopeasti, eli kannattaa ilmoittautua heti.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=231

Teekkaripurjehtijoiden infoilta ke 12.9. klo 18 alkaen Otarannan kerhotilaan (Otaranta 8B).  Tilaisuus tarjoaa tiiviin paketin kerhomme tarjoamista mahdollisuuksista oppia purjehtimaan edullisesti ja muusta merimieselämään liittyvästä toiminnastamme. Lisätietoja Facebook-tapahtumasta (https://www.facebook.com/events/581958955533550) tai kerhon nettisivuilta (https://trip.ayy.fi )

HYVINVOINTI

11. Hiljaisuuden retriitti 12. – 14.10.2018

Hiljaisuuden retriitti on hyvä tapa ladata akkuja, rentoutua, ja ottaa aikaa omille ajatuksille. Retriitti järjestetään Nuottakodon toimintakeskuksessa vihdissä 12.-14.10.2018. Osallistujat sitoutuvat yhteiseen hiljaisuuteen viikonlopun ajaksi.

Retriitti on tarkoitettu opiskelijoille sekä oppilaitosten henkilökunnalle.
Ohjaajina toimivat oppilaitospastori Margit Peltovirta ja muusikko Katja Kangas.

Hinta: 90 €/ henkilökunta 45 €/ opiskelija (sisältää täysihoidon /1hh sekä yhteiskuljetuksen). Ilmoittautumiset 12.9.2018 mennessä yst.toimisto.espoo@evl.fi tai p. 09 8050 2359.

Kerrothan ilmoittautuessasi nimesi, oppilaitoksesi, oletko opiskelija vai henkilökuntaa, yhteystietosi, erityisruokavaliosi sekä oletko ollut aiemmin retriitissä. Etusijalla ovat ensi kertaa osallistuvat. Saat tiedon retriittipaikastasi ilmoittautumisajan päätyttyä ja vahvistat sen maksettuasi laskun eräpäivään mennessä.
 Lisätietoja ohjaajilta: etunimi.sukunimi@evl.fi

MUUT

12. Uusi kauppakeskus A Bloc aukeaa torstaina 30.8. Aalto-yliopiston metroasemalla!

A Bloc on Aalto-yliopiston kampuksen ja koko Otaniemen luonteva kohtauspaikka ravintoloineen ja kahviloineen. A Blocista löydät myös Clas Ohlsonin, Alkon, Apteekin sekä paljon muita palveluita päivittäisiin tarpeisiin. Esport Aalto -kuntokeskus tarjoaa liikuntamuotoja perinteisestä kuntosalista hot joogaan ja boulderointiin.

Tule mukaan avajaisjuhlallisuuksiin 30. elokuuta alkaen klo 9.00 – syö, juo, vietä aikaa ja tutki paikkoja!

A Bloc Grand Opening!

https://www.facebook.com/events/492066047965357/

13. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan

Pyöreän Tornin Kilta on Aalto-yliopiston läheisyydessä toimiva kunnia- ja seniorijärjestö. Killan arwoisaksi voidaan kutsua opintojensa loppuvaiheessa olevia tai vastavalmistuneita henkilöitä, jotka ovat osoittaneet jatkuvaa, elävää harrastusta ja mielenkiintoa teekkarikulttuuria tai muuta samanhenkistä Aalto-yliopiston ylioppilastoimintaa kohtaan sekä kehittäneet toimintaa ylioppilaskunnassa tai sen piirissä toimivissa yhdistyksissä. Ehdotuksia PTK:n arwoisiksi voi tehdä 21.10.2018 klo 23:59 saakka osoitteessa https://lomake.ayy.fi/ptk/ehdota-uusia-arwoisia/.

Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, kilta, yhdistys, tai useampi henkilö, kilta tai yhdistys yhdessä. Lisätietoja PTK ry:stä löytyy osoitteesta: http://ptk.ayy.fi/

***

Tämä on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote viikolle 35/2018. Viikkotiedotteesta löydät AYY:n, sen järjestöjen ja jaostojen uutiset ja muuta opiskelijan kannalta hyödyllistä tietoa.

Mikäli haluat oman tekstisi viikkotiedotteeseen, lähetä se valmiissa muodossa osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi edellisen viikon torstaina klo 10.00 mennessä. Tekstin suosituspituus on 500 merkkiä ja enimmäispituus 1 000 merkkiä.

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa /yhdistystiedote

Haluatko poistua viikkotiedotelistalta? Kilkkaa seuraavaa linkkiä ja seuraa ohjeita sivun alalaidassa: https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/ayy-info-fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *