AYY hakee palvelusihteeriä!

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava. 

Haemme nyt joukkoomme palvelusihteeriä

AYY:n Espoon Otaniemessä sijaitseva palvelutoimisto auttaa jäseniä erilaisissa jäsenyyteen ja ylioppilaskunnan palveluihin liittyvissä asioissa. Palvelusihteerinä olet tärkeä osa tiimiä, joka osaltaan pyrkii toteuttamaan ylioppilaskuntamme visiota: AYY – Maailman parasta opiskelijan elämää.

Palvelusihteerin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu (sähköisesti, puhelimitse ja henkilökohtaisesti), laskutukseen ja kassapalveluihin liittyviä työtehtäviä, vuokrattaviin tiloihin liittyvien prosessien hallinta ja kehittäminen sekä muu toimiston ja palvelutoiminnan tukeminen.

Hakijalta edellytetään:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
  • Vahvoja tiimityöskentelytaitoja sekä myönteistä suhtautumista kehittämiseen
  • Paineensietokykyä ja ajoittaista joustavuutta työajoissa
  • Tarkkuutta numeroiden ja papereiden kanssa
  • MS Officen ohjelmien hallintaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista

Eduksi hakijalle luetaan:

  • Sujuva ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • Kokemus asiakaspalvelutehtävistä

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (viikkotyöaika on 37,5 h)
  • Monipuolisen ja haastavan tehtävän osana innostunutta työyhteisöä
  • Toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella
  • Mahdollisuuden hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin Espoossa ja Helsingissä

Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii innostuneisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa sekä ajoittaista joustavuutta työajoissa. Tiettyä koulutustaustaa ei vaadita, vaan soveltuvuus tehtävään ratkaisee. Perehdytämme sinut tehtävään.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka II, huomioiden lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät).

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi yhteystiedot jo hakuvaiheessa ansioluetteloosi tai hakemukseesi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan ma 12.11.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut pyritään järjestämään viikoilla 46-47 ja valinnasta ilmoitetaan mahdollisimman pian tämän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Riitu Nuutinen, riitu.nuutinen(at)ayy.fi tai puh. 050 520 9450 (pe 2.11. klo 10-12 ja ti 6.11. klo 14-16).

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *