AYY:n asukas – osallistu kuvakilpailuun ja voita vuoden saunavuorot tai kertavuokrattava tila!

Moni asunnonhakija pohtii, miltä AYY:n asunnoissa oikein näyttää. Myös me AYY:llä haluaisimme nähdä, millaisia koteja opiskelija-asunnoistamme syntyy! Siksi haastammekin kaikki asukkaamme mukaan kuvakilpailuun Instagramissa. Kilpailuun osallistutaan jakamalla Instagramissa kuva omasta AYY-kodista ja tägäämällä kuvaan #ayyhousing. Kilpailu on voimassa marraskuun ajan, mutta kuvia saa jakaa jatkossakin! Asukkaiden ottamia kuvia jaetaan myös AYY:n asumisen uudella Instagram-tilillä (AYY Housing). Arvomme kilpailuun osallistuneiden joukosta kolme voittajaa, jotka saavat valita palkinnoksi itselleen joko ilmaiset saunavuorot vuodeksi tai yhden varauksen valitsemastaan AYY:n kertavuokrattavasta tilasta.

 

Tarkemmat ohjeet ja säännöt:

  • Kilpailuun voivat osallistua kaikki AYY:n asukkaat ja osallistumisaika on 1.-30.11.2018.
  • Kilpailuun osallistutaan jakamalla kuva omasta kodista Instagramissa ja käyttämällä aihetunnistetta #ayyhousing. Kuvia saa olla useampi ja niissä saa näkyä myös ihmisiä, kunhan heiltä on kysytty lupa kuvan julkaisemiseen.
  • Kaikkien osallistuneiden joukosta arvotaan kolme voittajaa. Arvonta tapahtuu 4.12.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajiin ei saada yhteyttä kahden viikon aikana, suoritetaan arvonta uudestaan.
  • Palkinnoksi voi valita vuoden ajaksi ilmaisen saunavuoron jostakin AYY:n kiinteistöstä. Varauksessa on huomioitava kuitenkin pääsy saunatiloihin eli esimerkiksi Teekkarikylästä saunavuoroja voi valita oman talosaunan lisäksi JMT 3, 5 ja 6 saunoista. Vaihtoehtoisesti voittajat voivat valita palkinnoksi yhden ilmaisen varauksen johonkin AYY:n kertavuokrattavaan tilaan, lukuunottamatta Smökkiä ja Rantasaunaa. Kertavuokrattavan tilan varaus on käytettävä 31.7.2019 mennessä.
  • Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan paitsi kilpailun sääntöjä myös kyseisen somekanavan käyttöehtoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *