1.5. vapautuva kaksio Helsingin Puotilassa – voit hakea asuntoa myös yksin!

Päivitys 3.4.2019: Tämä asunto on nyt vuokrattu! Kiitos kaikille kiinnostuneille ja yhteyttä ottaneille.

— — — — —

AYY:llä on toisinaan tarjolla asuntoja, joihin voi hakea asumaan kuka tahansa opiskelija. AYY vuokraa kuitenkin asuntoja ensisijaisesti suosien ylioppilaskunnan jäseniä. Jäsenellä ei tarvitse olla voimassa olevaa asumisoikeusaikaa. Asumisoikeus näihin asuntoihin on kolme (3) vuotta sopimuksen alkamispäivästä. Huomaathan, että mikäli asut jo AYY:n asunnossa, sinua koskee kuukauden irtisanomisaika.

Nyt on vapautumassa kaksio Helsingin Puotilassa!

Asunnon osoite: Haarniskatie 8 B 41 (sijainti kartalla)
Vuokra: 668,10 €/kk

Toukokuun alusta vapautuva kaksio on kooltaan 51 m2 ja siinä on olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone ja parveke. Asunto sijaitsee talon 2. kerroksessa. Talossa on hissi ja pyykkitupa.
Tätä asuntoa voi hakea yhdessä kaksi hakijaa, jotka tekevät AYY:n kanssa yhden yhteisen vuokrasopimuksen TAI asunnon voi vuokrata yksi päävuokralainen, joka vastaa yksin AYY:lle vuokranmaksusta ja hoitaa alivuokraussopimuksen itse toisen asukkaan kanssa.

Small 2h51

Kuva: Suuntaa antava pohjapiirros

Lisätietoa AYY:n asunnoista ja kiinteistöistä löydät DomostaHae asuntoa tällä lomakkeella.

Kuva: Haarniskatie 8

Lisätietoa alueesta

AYY:n sympaattinen kolmikerroksinen talo sijaitsee tunnelmallisessa ja puistomaisessa ympäristössä Puotilassa. Haarniskatien kiinteistössä on suuria 35 neliöisiä yksiöitä sekä kompakteja kaksioita hyvillä pohjaratkaisuilla. Kaikissa asunnoissa on avokeittiö sekä parveke tai terassi. Monissa yksiöissä on alkovi ja osassa taas pienellä väliseinällä erotettu makuuhuone. Puotilassa on oma pieni ostari, josta löytyy ruokakauppa sekä ravintoloita ja Itäkeskuksen moninaiset palvelut ovat reilun kilometrin päässä. Metrolla Puotilasta pääsee keskustaan 20 minuutissa ja Otaniemeen metromatka kestää puoli tuntia. Puotilassa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet: alueella on runsaasti puistoja, pieni metsäalue ja meren rannassa menee suosittu lenkkeilyreitti Vartionlahden ympäri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *