Aalto Business and Innovation Insights 2013

Otaniemen kampuksen päärakkennus, M-sali

Otakaari 1

Otaniemi, Espoo
12.4.2013 12:00—14:00

Aalto Service Factory, Tiedon ja innovaatioiden tutkimuskeskus (CKIR) ja Aalto Future Club toivottavat lämpimästi tervetulleeksi Aalto Business and Innovation Insights 2013 –paneelitilaisuuteen.

Luovuus ja tekemisen intohimo nostetaan yhä useammin esiin yrittäjyyden, muutoksen ja kasvun moottoreina. Millaista räjähdysvoimaa vapautuu, kun nämä kaksi asiaa yhdistyvät? Joukko oman alansa huippuja kokoontuu Otaniemeen keskustelemaan kuinka he ovat hyödyntäneet näitä ominaisuuksia omassa menestyksessään. Erilaisia näkökulmia luovuuteen, intohimoon ja menestykseen saadaan niin yrittäjyyden, tutkimuksen, yhteiskunnallisen päätöksenteon, huippu-urheilun kuin taiteidenkin saralta. Keskustelussa ovat mukana mm. taitoluistelija Kiira Korpi, kansanedustaja Mikael Jungner, Suomen Olympiakomitean pääsihteeri Mika Sulin ja Suomen taitoluisteluliiton puheenjohtaja Susanna Rahkamo.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Tule kuuntelemaan, osallistumaan ja innostumaan!

Lisätietoja tapahtumasta löytyy oheisesta mainosjulisteesta (liitetiedosto) sekä tapahtuman nettisivuilta: http://www.servicefactory.aalto.fi/fi/paneeli2013

Aalto Service Factory