Aalto-kymppi

22.9.2013 14:00—18:00

Aalto-kymppi on Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä henkilökunnalle ja opiskelijoille tarkoitettu yhteisöllinen tapahtuma sunnuntaina 22.9.2013 Aaltokymppi järjestetään Espoo Rantakympin yhteydessä ja se on osa Espoo Rantamaraton -tapahtumaa. http://www.rantamaraton.fi

Aalto-kympin osallistumismaksun maksaa yliopisto. Osallistujat saavat muistoksi Rantamaraton 2013-juoksupaidan Aalto-yliopiston omilla painatuksilla.

Tapahtumassa, joka alkaa klo 14, on tarkoitus edetä kymppi vapaamuotoisella tavalla: kävellen, sauvakävellen, hölkäten, juosten, etu- tai takaperin tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla ja vaikkapa välillä pysähtyen nauttimaan todella kauniin reitin maisemista. Viime vuonna 2012 Aaltokympille ilmoittautui yli 900 Aaltolaista!

Jos olet lähdössä Kympille työ- tai opiskelijaporukalla, keksikää itsellenne ”Seuranimi”, jonka kaikki ryhmän jäsenet laittavat myös ilmoituslomakkeelle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 15.2. klo 9.00. Aaltokympille ilmoittaudutaan MyNextRun-palvelussa. Linkki ilmoittautumiseen löytyy Rantamaratonin sivuilta www.rantamaraton.fi/aaltokymppi

Ennakkoilmoittautuminen päättyy 3.9.2013. Aalto-kympin jälki-ilmoittautuminen on auki verkossa to 19.9. klo 24 asti. Sen jälkeen ilmoittautumisen voi tehdä tapahtumakansliassa Otahallilla, os. Otaranta 6. Kanslia on auki perjantaina 19.9. alkaen. Aukioloajat näkyvät Rantamaratonin verkkosivuilta. Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä. Jälki-ilmoittautuneille on varattu vain tietty määrä ajanottosirullisia osallistumisnumeroita. Jos ne loppuvat, voi silti ilmoittautua hölkkäsarjaan, jossa ei ole ajanottoa.

Aalto-yliopisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *