Aalto-kymppi

22.9.2013 14:00—18:00

Aalto-kymppi on Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä henkilökunnalle ja opiskelijoille tarkoitettu maksuton yhteisöllinen tapahtuma sunnuntaina 22.9.2013. Aalto-kymppi järjestetään Espoon Rantakympin yhteydessä ja se on osa Espoo Rantamaraton -tapahtumaa.

Aalto-kympin osallistumismaksun maksaa yliopisto. Osallistujat saavat muistoksi Rantamaraton 2013 -juoksupaidan Aalto-yliopiston omilla painatuksilla.

Klo 14 alkavassa tapahtumassa kympin voi edetä vapaamuotoisella tavalla: kävellen, sauvakävellen, hölkäten, juosten, etu- tai takaperin tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla ja vaikkapa välillä pysähtyen nauttimaan todella kauniin reitin maisemista. Viime vuonna Aalto-kympille ilmoittautui yli 900 aaltolaista!

Jos olet lähdössä Kympille työ- tai opiskelijaporukalla, keksikää itsellenne ”Seuranimi”, jonka kaikki ryhmän jäsenet laittavat myös ilmoituslomakkeelle.

Ilmoittautuminen

Aalto-kympille ilmoittaudutaan MyNextRun-palvelussa.
Linkki ilmoittautumiseen Rantamaratonin sivuilla www.rantamaraton.fi/aaltokymppi

Ennakkoilmoittautuminen päättyy 3.9.2013. Aalto-kympin jälki-ilmoittautuminen on auki verkossa to 19.9. klo 24 asti. Sen jälkeen ilmoittautumisen voi tehdä tapahtumakansliassa Otahallilla, Otaranta 6. Kanslia on auki perjantaina 19.9. alkaen. Aukioloajat näkyvät Rantamaratonin verkkosivuilta. Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä. Jälki-ilmoittautuneille on varattu vain tietty määrä ajanottosirullisia osallistumisnumeroita. Jos ne loppuvat, voi silti ilmoittautua hölkkäsarjaan, jossa ei ole ajanottoa.

Aalto-yliopisto ja Espoon kaupunki

martti.kyykoski@aalto.fi 040 353 8221, 0400 744 258

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *