Aalto Marketing Society Tuesday Session – From Volunteering to the Lead

4.10.2016 18:00—20:00

Tervetuloa syksyn ensimmäiseen Aalto Marketing Societyn Tuesday Sessioniin! Kauden avaa ilta, jonka aiheena on yksi markkinoinnin alan uratarina ja ilmiö nimeltä Slush. Kuinka vapaaehtoisuus voi johtaa haastaviin työtehtäviin kasvavassa organisaatiossa? Minkälaisia haasteita tämä tuo ja minkälaista vapautta se tekijöille antaa? Aiheen alustaa ja iltaa emännöi Katariina Helaniemi, Slushin Chief Program Curator, jolla on työkokemusta mm. Demos Effectsistä yökokemusta Demos Effectistä ja New Yorkin pääkonsulaatista sekä monenlaista vapaaehtoistyökokemusta, mm. KY:ltä, KUJista sekä Slushista.

Tuesday Sessions on joka toinen viikko järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa markkinoinnista kiinnostuneet yhteen juoman tai parin äärelle keskustelemaan ja tapaamaan toisiaan rennossa ilmapiirissä. Jokaisessa illassa mukana on vieraileva puhuja ja hänen valitsemansa kiinnostava aihe, joka häntä tällä hetkellä innostaa.

Sinun ei tarvitse olla markkinoinnin opiskelija osallistuaksesi, vaan olet tervetullut mukaan viettämään iltaa hyvässä seurassa kiinnostavien keskustelujen parissa – ota kaverisikin mukaan!

MITÄ: AMS Tuesday Sessions
MISSÄ: Navy Jerry’s
MILLOIN: 4.10.206 klo 18.00
HINTA: Ilmainen (paitsi juomien osalta)

Aalto Marketing Society

ams@kyweb.fi