Aarremarkkinat

KY:n alakertsi ja Ravintola Nolla

Pohjoinen Rautatiekatu 21

Helsinki
7.5.2011 11:00—17:00

Aarremarkkinat ovat yhdistelmä myyjäisiä, kirpputoria ja vaihtokauppaa höystettynä ravintola Nollan brunssilla! Tapahtumassa Aallon opiskelijat pääsevät myymään, vaihtamaan tai antamaan tavaroitaan.

AARREmaa
Myyjäiset eli AARREmaa on mahdollisuus tulla ihastumaan Aallon taideopiskelijoiden tekemisiin ja taitoihin ja hankkia niitä omaksi. Tule katsomaan, mitä on esimerkiksi Ina Saarisen ”Korv och dryck” tai Sirkku Mäenpään grafiik …ka!

Kirpputori
Myy itse tai lahjoita myytäväksi AYY-Kehylle. Toisen turhake on toisen aarre! Perinteiselle kirpputorille voit tulla myymään omia tavaroitasi ilman pöytävuokraa tai vaihtoehtoisesti lahjoittaa tavarasi AYY-Kehyn myytäväksi. AYY-Kehyn hyväntekeväisyyskirppiksen tuotot käytetään Swasimaan kehitysyhteistyöhankkeeseen.

Vaihtokauppa
Aina kaupantekoon ei tarvita rahaa, vaan kaupanteon välineenä voi käyttää esimerkiksi itselle kertyneitä ylimääräisiä tavaroita tai omaa aikaasi: haalarimerkkien ompelua vaihtokauppana hierontaa? Lisätiedot Kassi-palvelun kautta: http://aalto.kassi.eu/

Brunssi
Ravintola Nollan kirpparibrunssi! Osan myyntipöydistä löydät samassa korttelissa sijaitsevasta ravintola Nollasta, jossa kevätpäivästä voi nautiskella 12 euron hintaisella brunssilla!

Jos haluat aloittaa kesälomakassan keräämisen jo nyt, ilmoittaudu myyjäksi 30.4. mennessä osoitteeseen tea.miller(at)ayy.fi. Paikat menevät nopeimmille.

Meiningeissä mukana AYY, KY, AYY-Kehy, Nolla, Kassi-palvelu ja Kierrätyskeskus

Art Goes Aalto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *