Akateeminen Wartti 2013

Alvarin Aukio
Espoo
25.4.2013 15:00—20:00

Wapputunnelma saavuttaa paikallisen maksimin 25.4. kun 63. Akateeminen Wartti kilpaillaan Otaniemessä Alvarin aukiolla. Itse viestijuoksu on varmasti yhtä huimaava kuin aikaisempina vuosina, mutta ohjelmassa on myös monenlaista muuta kivaa ennen juoksua ja sen jälkeen. Ilta huipentuu Kemistikillan preWappuun DOM Helsingissä!

Perinteikkään viestijuoksun tarkoituksena on edetä mahdollisimman pitkälle 15 minuutin aikana. Vaikka kilpailun voittaakin nopein 5-7 henkilön joukkue, ovat omaperäinen pukeutuminen, loistava meininki ja mielenkiintoinen viestikapula vahvasti kisan hengen mukaisia, ja myös sillä saralla loistamisesta palkitaan. Kilpa- ja avoin sarja ovat auki kaikille jotka mielivät oman joukkueensa ilmoittaa.

Oheisohjelmana tapahtumasta löytyy monenmoista jännää. Aalto-benji tekee tänä vuonna paluun joten jos viime vuonna hyppääminen jäi kokeilematta, voi omaa hurjapäisyyttään koetella tänä vuonna! Paikalle saapuu kokoelma AYY:n alaisia yhdistyksiä järjestämään omanlaistaan ohjelmaa juhlakansan koettavaksi. On myös liikkeellä huhuja että tanssiryhmä ManMan esiintyisi tapahtuman ohessa..

Itse Wartti juostaan tapahtumapäivänä noin kello 18. Lisätietoja aikataulusta seuraa pian.

Ilmoittautuminen juoksuun
Ilmoittautuminen benjiin

preWapun fb-tapahtuma

Kisahumun nostattamiseksi ja ylläpitämiseksi erinomainen video vuoden 2011 Akateemisesta Wartista täällä.

Aalto-Liike