Attendo Run

Keskuspuisto
Helsinki
13.4.2013 11:00—16:00

Lääketieteen Kandidaattiseuran juoksukerho Gastrocnemius Ferreus ja ruotsinkielisten lääkisopiskelijoiden ainejärjestö Thorax järjestävät lauantaina 13.4 opiskelijoille suunnatun Attendo Run -juoksutapahtuman.

Tarjolla on kaksi juoksumatkaa: Gluteus Maximus (10km) ja Gluteus Minimus (5 km), ja jokainen osallistuja pääsee mittauttamaan oman aikansa sähköisellä ajanotolla. Tapahtuma järjestetään Keskuspuistossa lääkiksen asuntoloiden (Paraistentie 15/17, 00280 Hki) läheisyydessä. Lähtö tapahtuu Ruskeasuon jousiammuntakentän vierestä klo 11, ja viiden kilometrin mittainen juoksureitti kiertää eteläistä Keskuspuistoa. Juoksun jälkeen osallistujilla on saunomismahdollisuus. Tapahtumassa palkitaan nopeimpien juoksijoiden lisäksi myös hauskimissa asuissa reitin taittavat osallistujat. Myöskään parhaat kannustajat eivät jää huomiotta. Tapahtuma on kaksikielinen.

Osallistumismaksu on 10 euroa (LKS:n, HLKS:n ja Thoraxin jäsenet 5 euroa 16.3 asti) sisältäen sähköisen ajanoton, juomahuollon reitin varrella ja maalissa, saunan sekä ruokatarjoilut saunoilla juoksun jälkeen.

Ilmoittautuminen muille kuin lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoille aukeaa 17.3. Ilmoittautumiset joko e-lomakkeella tai sähköpostitse.

  • sähköpostitse: lähetä osoitteeseen gluteus.run@gmail.com seuraavat tiedot: nimi, juoksumatka (5km/10km), ainejärjestö (esim.LKS) ja puhelinnumero. Saat maksuohjeet vastausviestissä.

Tapahtuma facebookissa

Gastrocnemius Ferreus ja Thorax

gluteus.run@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *