AYY:n 3. vuosijuhla

Event Arena Bank

Unioninkatu 20

Helsinki
2.2.2013 18:00—23:59

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna on aika laskea ilon venhoset seilaamaan Aallon kolmevuotiaille laineille ylioppilaskunnan vuosijuhlan merkeissä. Vuosijuhlaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki ensimmäisen vuoden opiskelijasta valmistuneeseen ja henkilökunnasta ulkopaikkakuntalaisiin ylioppilaskunnan ystäviin.

Vuosijuhla on kaksipäiväinen. Lauantaina 2.2. nautitaan tyylikkäästä pääjuhlasta kolmen ruokalajin illallisen, hyvän juoman ja seuran sekä useiden ohjelmanumeroiden parissa Tapahtumatalo Bankissa Helsingissä. Tunnelmaa ovat luomassa niin useat musiikkiesitykset kuin ilmapallotaiteilija ja stand-up -koomikkokin. Kaikille avoimet jatkot bändeineen, samppanjabaareineen ja mekaanisine härkineen alkavat samassa tilassa klo 22.30. Pääjuhlan dresscode on cocktail.

Sunnuntaita 3.2. vietetään Design Factoryllä brunssista nauttien. Brunssilla on herkullisen ruuan ja kuplivan tunnelman lisäksi tarjolla myös riemukkaita aktiviteettejä sekä improryhmä Kolinan esiintyminen.

Pääjuhlan ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 27.1. asti osoitteessa www.vuosijuhlat.fi, ja samasta osoitteesta löytyy lisätietoa koko juhlasta, menusta, kyydeistä, lipunmyynnistä ja muusta.

Tavataan juhlissa!

AYY

lilli.konttinen@ayy.fi 046 597 3929

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *