Capgemini Young Professionals Academy – haku päättyy

20.9.2015 12:00—23:59

Capgemini on maailman johtavia konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja tarjoavia yrityksiä. Meillä on lähes 178 000 työntekijää yli 40 maassa, ja heistä yli 1600 tekee töitä suomalaisille asiakkaille.

Autamme asiakkaitamme menestymään suunnittelemalla ja integroimalla teknisiä ratkaisuja heidän liiketoimintansa tueksi. Tarjoamme sovellusten ja infrastruktuurin hallinta-, kehitys- ja käyttöpalveluja sekä liiketoimintaprosessien ulkoistusta. Voimme myös ottaa asiakkaan tietojärjestelmäresurssit kokonaan hoitaaksemme.

Haemme vastavalmistuneita teknisen ja kaupallisen alan opiskelijoita Young Professionals Academy (YPA)  -ohjelmaamme 2 kertaa vuodessa. Ohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden aloittaa ura IT-konsulttina vakituisessa työpaikassa. Puolen vuoden mittaisen perehdytysjakson aikana työskentelet asiakasprojekteissa kokeneen mentorin tukemana, syvennät teknologiaosaamistasi ja opit konsultoinnin perusteet. Seuraava haku Capgemini Young Professionals Academy- ohjelmaan on käynnissä 31.8.-20.9.2015.

Lue lisää ja liity tiimiin osoitteessa: www.capgeminiypa.fi

Tykkää meistä Facebookissa: Capgemini Finland Careers

Capgemini