Cocktail Party at Sea

27.9.2012 18:00—22:30

Aalto Cocktail aloittaa syksynsä taas tyylillä! Syksyn ensimmäinen cocktail-ilta vietetään merellisissä tunnelmissa KY-talon yläkertsillä, jonne cocktail-kansa voi kerääntyä esimerkiksi etkoilemaan seilorikuntikseen. Luvassa on viihdyttävää ohjelmaa, miellyttävää seuraa ja tietenkin cocktaileja. Tällä kertaa tarjolla on sekä vanhoja klassikoita että uudempia tuttavuuksia.

Vieraat toivotetaan tervetulleeksi Blue Lagoon boolin voimin, jonka jälkeen merillä taistellaan keripukkia vastaan Cuba Libren avulla.

Jotta seilaaminen ei kävisi tylsäksi, lisätään väkeen vauhtia yllätysshotilla! Riehakkaasta menosta seuraa haaksirikko, jolloin kurkkuun kulautetaan Shipwreck. Lopulta haaksirikkoon lohtua haetaan Sex on the Beachista…Lipun hinta ei juurikaan lompakossa tunnu, sillä lippu bileisiin kustantaa vain kymmenen euroa. Janoisimmille on myös tarjolla drinkkilippuja kahden euron hintaan. Viime vuonna tapahtuma myi loppuun vain puolessa tunnissa, joten lipunmyynneissä kannattaa olla ajoissa! Tapahtumaa suositellaan myös mursuille, sillä mikäs sen parempi tapa tutustua kanssamursuihin kuin cocktail-lasin äärellä.

Lyhyesti:

Mitä: Cocktail Party at Sea
Missä: KY-talon yläkertsi
Koska: to 27.9 klo 18.00-22.30
Paljonko: 10 e
Sisältää: Alkubooli Blue Lagoon, cocktailit Sex on the Beach, Cuba Libre, Shipwreck ja yllätysshotti! Tarjolla myös pientä naposteltavaa.
Dresscode: Smart Casual
Lipunmyynnit: ma 17.9. kampuskarkeloissa ja ke 19.9. Kauppakorkeakoulun aulassa 12 ja 14 tauoilla

——————————————————————————-

Briefly in English

Aalto Cocktail’s first cocktail party of the fall is here! This year sailor theme is taking over the classic cocktail evening. The cocktails include old classics and fresh newcomers; Surprise shot, Cuba Libre, Shipwreck and Sex on the Beach. The ticket is only ten euros and it includes four delicious cocktails. Cocktail coupons will be sold for the thirstiest (2 euros per coupon). Last year the event sold out in half an hour, so be early at the ticket sale!

Even more briefly:

What: Cocktail Party at Sea
Where: KY-house 3 rd floor
When: Thu 27th September 7.30 pm-11.30 pm
How much: 10 e
Includes: Sex on the Beach, Cuba Libre, Shipwreck and a surprise shot!
Dresscode: Smart Casual
Ticket sales: Mon 17th and Wed 19th November School of Business main lobby

Aalto Cocktail

aaltococktail@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *