Contact Forum -rekrytointimessut

29.1.2015 10:00—17:00

Contact Forum -rekrytointimessut korkeakouluopiskelijoille torstaina 29.1.2015 Kaapelitehtaalla

Contact Forum on Suomen suurin ja vanhin yksipäiväinen korkeakouluopiskelijoiden rekrytointi- ja kontaktitapahtuma. CF-rekrytointimessut järjestetään jälleen Helsingin Kaapelitehtaalla torstaina 29. tammikuuta 2015 klo 10-17. Tänä vuonna meillä on 30. juhlavuosi. Messuilla onkin mukana lukuisia mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita, joiden tuotteisiin ja palveluihin pääsee messuillamme tutustumaan!  Vierailu CF-rekrytointimessuilla on hyödyllistä niin ensimmäisen vuoden opiskelijoille kuin opinnoissaan pidemmälle ehtineille: Kaikille on tarjolla jotakin!

Vuoden 2015 rekrytointimessuilla esittäytyy noin 80 eri alojen yritystä. Tarjolla on niin kesätöitä, trainee-ohjelmia kuin pidempiäkin työsuhteita. Kannattaa siis rohkeasti ottaa ansioluettelo mukaan ja suunnata itseään kiinnostavien yritysten messuosastoille sekä CV- ja neuvontaklinikoille. Messuilla on mahdollista testata itseään myös pikahaastattelussa tai hankkia ammattilaisen ottama CV-valokuva edulliseen 5 euron hintaan, käteisellä.

Lisäksi mielenkiintoiset yritysedustajat pitävät puheenvuorojaan messulavalla. Ensimmäistä kertaa messuillamme järjestetään myös paneelikeskustelu, jonka aiheena on yrittäjyys.

Kannattaa tulla tutustumaan myös CF-messuständille, missä rekrytoidaan jo seuraavan vuoden opiskelijoista koostuvaa CF-messutoimikuntaa 2016!

Ilmaisbussit kuljettavat sinut Viikin, Otaniemen, Arabian ja Kumpulan kampuksilta perille messuille. Keskustasta pääsee kätevästi Kaapelitehtaalle metrolla, ja raitiovaunu numero 8 tuo sinut suoraan perille Kaapelitehtaalle.

 

Lisätietoa löytyy sivuiltamme www.contactforum.fi.

Muista myös tykätä meistä Facebookissa ja Instagramissa, niin saat viimeisimmät messupäivitykset.

 

Lämpimästi tervetuloa messuille!

Contact Forum

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *