Dipolin Appro 2018

Otaniemi
Espoo
16.10.2018 17:00—04:00

Otaniemen ilta välkkyy kirkkaampana kuin Itäisen Satamakaupungin valot. Voit jättää metrokorttisi kotiin, sillä tässä tapahtumassa sinun ei tarvitse mennä merta kauemmas kalaan. Emme malta odottaa sitä, että pääsemme kestitsemään teitä kaikkia, kun Otaniemen kaikkien kertavuokrattavien tilojen ovet avautuvat approkansalle. Kaikkea saattaa tapahtua!

Dipolin approt jatkavat syksyn IE-tapahtumakokonaisuutta. Pre-show käynnistyy Dipolilla ajankohtana 17:00, jossa gaalakansaa viihdyttää approkarttojen jakaminen ja edessä kiiluvien palkintojen unelma. Juhlakansa pääsee vierailemaan ennen suuren gaalaillan sykähdyttäviä jatkoja toinen toistaan hehkuvimmissa showroomissa, joissa juhlia isännöivät ja emännöivät Otaniemen palkituimmat ja kohutuimmat IE:t omine suosikkiruokineen ja -juomineen.

Jatkogaala järjestetään Otaniemen suurimmassa ja kauneimmassa juhlapyhätössä, Servin Mökissä. Viihtymisestä paikalla vastaa Polyteknikkojen elävän musiikin yhdistys Pelmu huikeudellisten live-esiintyjien säestämänä.

Kuka tietää, mitä muuta tänä iltana voi tapahtua‽ Kuitenkin ennen sitä, parempi tallentaa mieleen seuraavat asiat.
– Lipunmyynti alkaa 24.9. myöhemmin julkaistavassa osoitteessa
– Lippu myydään vain yhdessä Polin Appron lipun kanssa hintaan 20€
– Lippuja on saatavilla vain rajoitettu määrä

IE