DL haussa Teekkaritoiminnan edistämisrahaston johtokuntaan

13.10.2011 08:00—16:00

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan piirissä ja taloudessa toimii Teekkaritoiminnan edistämisrahasto. Rahaston tarkoituksena on apurahoja jakamalla tukea AYY:n ja sen jäsenten ja sen yhteydessä toimivien yhteisöjen pyrkimyksiä, herättää ja ylläpitää harrastusta teknillisiin, tieteellisiin, taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin sekä kulttuurin harjoittamiseen.

Rahaston johtokunta koostuu neljästä AYY:n ja kolmesta Pyöreän Tornin Kilta ry:n valitsemasta henkilöstä. Johtokunnan jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja johtokunnan puheenjohtaja valitaan AYY:n johtokuntaan valitsemista henkilöistä. Johtokunnan nimittää ylioppilaskunnan edustajisto. Rahaston johtokunta on vastuussa rahaston apurahojen jakamisesta hakemusten perusteella, kun taas rahaston varojen hoitaminen on AYY:n hallituksen tehtävä. Johtokunta tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen näköalapaikan opiskelijatoimintaan, sillä rahaston mahdollisuus jakaa avustuksia on AYY:n mittakaavassa erittäin merkittävä.

Rahaston johtokunnasta vapautuu erovuoroisuuspykälän perusteella kuluvan vuoden lopussa kaksi paikkaa, joihin etsitään fiksuja ja monipuolisia henkilöitä. Täytä oheinen hakulomake 13.10.2011 klo 16 mennessä ja kerro miksi juuri sinut pitäisi valita johtokuntaan. Pääsihteeri kuittaa hakemukset vastaanotetuiksi varmistettuaan liitteiden luettavuuden. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä enintään yhden sivun mittainen henkilökohtainen näkemys siitä, miten rahasto voisi parhaalla tavalla toteuttaa tehtäväänsä. Jos sopisit mielestäsi myös johtokunnan puheenjohtajaksi, kerro asiasta hakemuksessasi. Johtokunnan jäsenet valitaan suoraan hakemusten perusteella.

HAKULOMAKKEESEEN

Teemu Halme

paasihteeri@ayy.fi +358505209415