EBEC Helsinki 2017

24.3.2017 11:00—20:00

**In English below**

Ratkaise YIT:n tarjoama insinööripulma ja voita huikeita palkintoja!

European BEST Engineering Competition EBEC on Euroopan suurin insinööritaitokilpailu. Se koostuu kolmesta tasosta: paikallisesta, alueellisesta ja Euroopan laajuisesta finaalista. Aalto-yliopiston opiskelijoille tarkoitettu kisa järjestetään perjantaina 24.3 Design Factory:lla ja sen voittaja pääsee osallistumaan Lundissa järjestettävän Pohjoismaiden väliseen alueelliseen kilpailuun. Tänä vuonna tapahtuman pääyhteistyökumppanina on YIT, joka on Suomen suurin asuntojen rakentaja ja myös suurimpia toimitila- ja infrarakentajia.

Voittajajoukkueelle on luvassa huikeat palkinnot ja niiden lisäksi ilmainen matka Lundiin Pohjoimaiseen EBEC:iin. Tapahtuma on osallistujille täysin ilmainen ja tarjolla on lämmin ruoka sekä kilpailun jälkeiset jatkot.

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja kilpailumuodosta tulossa pian, joten pysykää kuulolla!

————————————————————————————-
Solve YIT’s engineering problem and win awesome prizes!

European BEST Engineering Competition EBEC is the largest engineering competition in Europe. Is has three different levels: local, regional and European-wide final. Competition for Aalto university’s students will be held on Friday 24.3 at Design Factory, and winner of that will go to the Nordic competition, organized in Lund, Sweden. This year the main sponsor of the event is YIT, which is the largest residential construction and one of the largest business premises construction companies in Finland.

Winner team gets great prizes and also a free trip to Lund for the Nordic EBEC. The event is free of charge for the participants, warm lunch will be provided and a after party.

More information for the the sign up and the form of competiton later on, so stay tuned!

BEST Helsinki

Best-h@list.ayy.fi