Excursio Tallinnaan

Helsinki - Tallinna
20.4.2012 10.00—16.00 22.4.2012
Bon Voyage on ranskaa ja tarkoittaa hyvää matkaa. Aavan alainen Aalto Voyage on puolestaan taho, joka vie sinut reissuun! Reissuun merien taakse, yli syvänteen ja välittämättä kulttuurieroista, eeppiselle etelänmatkalle.
Aalto Voyage suuntaa ennennäkemättömän matkansa kohti sukulaiskansaa perjantaina 20.4. Olet toki käynyt Estoniassa ja tuonut kaiken mitä tullin säännökset sallivat, mutta siinä ei ole kaikki. Eesti on muutakin, kuten villejä start-up -yrityksiä, opiskelijaelämää ja baareja, joissa hintataso on opiskelijabileiden luokkaa.
Matka koostuu yritysvierailuista, campus-kierroksesta, Vanhan kaupungin -kierroksesta, missä pääset tutustumaan mm. Vanhan kaupungin maanalaisiin tunneleihin, sitseistä, Pub Crawlista sekä silliksestä. Kaikki tämä tapahtuu yhteistyössä Tallinnan yliopiston kyltereiden, teekkareiden ja oikeustieteen opiskelijoiden kanssa.
Ilmoittautuminen:
https://lomake.ayy.fi/aava/tallinnaexcu/
Matkan hinta tarkentuu myöhemmin, arviolta kustannukset tulevat olemaan 50-70 euroa sis. meno-paluu matkan Tallinnaan. Ilman laivamatkoja hinta on 35 euroa. Yritysvierailut ja tarkempi ohjelma ilmoitetaan lähipäivinä.
Tässä on myös loistava tilaisuus täyttää wapun juomavarastot!
Majoitus campus-alueen Academic Hostellissa: http://v2.ttu.ee/academichostel
Aalto Voyage

voyage@list.ayy.fi