Finland Youth to Business Forum

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

Runeberginaktu 12-14

Helsinki
1.11.2013 09:00—15:00

AIESECin, Youth to Business Forum on täällä taas! Tapahtuma on avoin kaikille, mutta edellyttää ilmoittautumista.
Youth to Business Forumissa etsimme ratkaisuja ja uusia innovatiivisia strategioita. Teemoinamme ovat yritysten yhteiskuntavastuu (Corporate Social Responsibility), palvelumuotoiluajattelu (Service Design Thinking) sekä yrittävä johtajuus (Entrepreneurial Leadership). Annamme vastauksia kysymyksiin, mikä on y-sukupolven rooli ja kuinka y-sukupolvi voi luoda paremman tulevaisuuden suomalaisille yrityksille.
Tilaisuus saattaa sekä opiskelijoita että vastavalmistuneita työnhakijoita saman katon alle niin kansainvälisten yritysten kuin yhteiskunnallisten vaikuttajienkin kanssa. Kuule ammattilaisten näkemyksiä edessä olevista haasteista ja tartu tilaisuuteen tulla kuulluksi itsekin.
Finland Youth to Business Forum järjestetään 1. marraskuuta 2013 klo 9:00 alkaen Aalto-yliopiston Töölön kampuksella (Runeberginkatu 14-16).
Audiotorioon mahtuu 450 opiskelijaa, joten ilmoittaudu nopeasti. Tapahtuma on ilmainen. Ilmoittaudu Finland Youth to Business Forumiin täällä https://podio.com/webforms/5292755/416139 !
Linkit:
http://www.finlandy2b.com/
https://www.facebook.com/FinlandY2B

AIESEC