Gaalakonsertti Samassa salissa

Musiikkitalon Konserttisali

Mannerheimintie 13a

Helsinki
26.1.2013 15.00—21.30

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Naislaulajat ja Polyteknikkojen Kuoro avaavat uuden vuoden yhteisellä konsertilla Musiikkitalon konserttisalissa. Kaksi omaleimaista kuoroa yhdistää voimansa ja tarjoaa yleisölleen runsaan ja monipuolisen gaalakonsertin.

Kuorojen kanssa lavalle astuu joukko kotimaisia eturivin taiteilijoita. Konsertin ensimmäinen puoli on omistettu klassisen kuoromusiikin ja oopperan helmille. Sitä tähdittää sopraano Helena Juntunen pianistinaanEveliina Kytömäki. Ensimmäisellä puolella kuullaan mm. Toivo Kuulan, Carl Orffin ja Franz Schubertin teoksia.

Jazzhenkisellä toisella puolella kuorojen kanssa esiintyvät laulaja Johanna Försti, saksofonisti Jukka Perko ja pianisti Kirmo Lintinen sekä basisti Ville Herrala, rumpali Mika Kallio ja pianisti Jari Kanninen. Sävellykset ovat mm. George Gershwinin, Jukka Linkolan ja Iiro Rantalan käsialaa.

Konsertteja järjestetään kaksi:

klo 15.00 päiväkonsertti, joka on suunnattu erityisesti opiskelijoille
klo 19.00  iltakonsertti

Liput myy valtakunnallisesti Lippupiste. Liput voi lunastaa Lippupisteen myyntipisteistä, internetistä ja R-kioskeillta. Varaa ajoissa paikkasi alkuvuoden suureen musiikkielämykseen Musiikkitalon konserttisalissa, odotamme sinua kanssamme samaan saliin!

KYN & PK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *