Hidden Helsinki City Race

23.9.2011 12:00—20:00

Älä missaa Hidden Helsinki City Race -kaupunkiseikkailua 23. syyskuuta 2011!

Oletko koskaan nähnyt Helsinkiä ylhäältä käsin – samalla mukavasti leijuen yläilmoissa?

Hidden Helsinki City Race tarjoaa sinulle mahdollisuuden voittaa kuumailmapalloajelun ja useita muita upeita palkintoja!

23. syyskuuta, 6 tuntia, 28 joukkuetta ja 17 tehtävää – mikä joukkue suoriutuu parhain pistein ja löytää Helsingin vähemmän tuntemattomat upeat paikat ja selviytyy hauskoista tehtävistä, joissa uppoudutaan Helsingin historiaan ja suunnitellaan kaupungin tulevaisuutta?

Tapahtuma järjestetään nyt jo toista kertaa, tänä vuonna osana Helsinki Region Welcome Weeks  -tapahtumakokonaisuutta (www.welcomeweeks.fi). Järjestäjinä toimivat Helsinki Education and Research Area (HERA), Helsingin kaupunki, Opiskelijametropoli-hanke ja Jolly Dragon yhteistyössä opiskelijajärjestöjen, ylioppilaskuntien ja muiden helsinkiläisten toimijoiden kanssa.

Kaikki pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijat ovat tervetulleita kaupunkiseikkailuun, mutta toimi nopeasti – paikkoja on rajoitettu määrä. Älä siis missaa mahdollisuuttasi seikkailuun!

Osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja ja rekisteröitymistä varten, tsekkaa tapahtuman nettisivut: www.hiddenhelsinki.fi. Ilmoittautuminen 18. syyskuuta mennessä!

HERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *