Hitchball 4000

Around northern and eastern Europe
6.6.2014 18:00—11:00 8.6.2014

Seikkailu alkakoon!

Hitchball 4000 on eeppinen liftauskilpailu Pohjois- ja Itä-Euroopan halki. Se on viikonlopun mittainen seikkailu, jota muistelet vielä kiikkustuolissakin. Jo perinteiseksi muodostunut kilpailu järjestetään nyt toista kertaa. Viime vuoden joukkueilta saatu palaute oli erinomaista, ja jotkut kehuivat kokemusta vuolaasti jopa yhdeksi elämänsä hienoimmista ja avartavimmista. Useammat liftauksen ensikertalaiset innostuivat myös todella tästä oivallisesta liikennemuodosta.

Tiimiydy siis luottoparisi tai aivan uuden tuttavuuden kanssa ja ota askel tuntemattomaan. Se kannattaa! Voittaja on joukkue, joka on viekkaasti taktikoiden sopivassa suhteessa liftannut mahdollisimman paljon kilometrejä mahdollisimman kauas lähtöpisteestä, ja päässyt vielä ajoissa takaisinkin. Voittajat palkitaan maineella ja kunnialla ja muutenkin 🙂 Voittajajoukkue saa vuodeksi takanreunaansa koristamaan hienon Hitchball 4000 -kiertopokaalin, johon joukkueen nimi myös kaiverretaan.

Jokaisella joukkueella on mukanaan GPS-lähetin, jonka avulla liftaajien etenemistä voi seurata reaaliajassa Hitchballin sivuilla. Siellä näkyvät myös liftaajien lähettämät kuvat ja päivitykset tien päältä. Joukkueille annetaan matkan ajalle suoritettavaksi myös hauskoja tehtäviä. Varsinaisen kilpasarjan voittajan lisäksi palkitaan myös omin kriteerein Spirit of Hitchball -palkinnon arvoinen joukkue.

Ilmoittautuminen kilpailuun avautuu maanantaina 12.5. osoitteessa http://hitchball4000.fi/registration ja sulkeutuu 29.5. klo 23:59. Ilmoittautumisen yhteydessä täytyy ilmoittaa myös joukkueen Tumblr-tili, johon toivotaan kilpailun aikana päivityksiä matkan sujumisesta. Päivitykset tulevat näkyviin myös tapahtuman verkkosivuille.

Tapahtuman verkkosivut: http://www.hitchball4000.fi/

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/666103113463550/

Hitchball 4000:n yleinen Facebook-sivu: https://www.facebook.com/hitchball4000

Onnea matkaan!

Aava, AYY

hitchball4000@gmail.com