Ihmisten johtaminen -workshop (BIZ)

10.4.2013 9:00—11:00

Ke 10.4. klo 9-11, A-306, Kauppakorkeakoulun päärakennus.

Ihmisten johtaminen -workshop

ke 10.4. klo 9-11, YIT-sali A-306

Työorganisaatiossa johtajuus on aina jossain määrin jaettua. Asiantuntijat johtavat itseään ja omaa työtään, ja esimiehellä on johtamisroolin lisäksi hallintohenkilön tehtäväkenttä ja usein oma asiantuntijuusalue. Jos päädyt esimieheksi, mikä on onnistumisstrategiasi? Miten kehittyä ihmisten ja muutosten johtajana?

Workshop on vuorovaikutteinen tilaisuus joka koostuu tietoiskuista ja keskusteluista porinaryhmissä.

Workshop on tarkoitettu valmistumisvaiheessa oleville Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoille, jotka aikovat esimies- ja johtotehtäviin. Tilaisuuden vetää urapsykologi Seija Leppänen ura- ja rekrytointipalveluista.

Tilaisuus pidetään suomeksi. Workshopin max osallistujamäärä on 20.

Ilmoittaudu mukaan ti 9.4. mennessä osoitteessa http://varaaheti.fi/aalto. Huom. Rekisteröidy varausjärjestelmään käyttäen omaa aalto-sähköpostiasi.

***

Huom. Jos ilmoittaudut koulutukseen, työnantajaesittelyyn, CV-klinikkaan tai muuhun vastaavaan tilaisuuteen, etkä pääsekään tulemaan, sinun on peruttava ilmoittautumisesi mahdollisimman pian. Tutustu Töölön kampuksen toimintaohjeeseen ennen ilmoittautumista. Sivulta löydät tarkemman ilmoittautumis- ja peruutusohjeistuksen.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut
career-biz@aalto.fi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *