Improvisaation lyhytkurssi Polijazzilla

15.2.2013 18:00—19:30

Tule eläytymään, pitämään hauskaa ja tutustumaan itseesi sekä inhimillisen vuorovaikutuksen ilmiöihin improvisaation lyhytkurssilla Polijazzilla!! Kurssi sopii kaikille ilmaisun kehittämisestä ja siihen tutustumisesta kiinnostuneille, ei siis ainoastaan tanssijoille!

Kurssikuvaus: Teatteri-improvisaation lyhytkurssilla tutustutaan erilaisiin matalan kynnyksen teatteri-improssa käytettäviin harjoituksiin rennossa hengessä. Kurssi ei ole varsinaisesti teatteri- eikä tanssikurssi, vaan tavoitteena on keskittyä impron avulla inhimillisen vuorovaikutuksen ilmiöihin, oman luovuuden ja vapaan assosiaation hyödyntämiseen ja saada esimerkiksi helpotusta esiintymisjännitykseen. Kurssi sopii erityisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa teatteri- tai improkokemusta. Kurssilla aloitetaan hyvin helpoista harjoituksista, joista voidaan hiljalleen edetä vaikeampiin ryhmän tarpeiden mukaisesti.

Kolmen kerran (yht. 4,5h) improvisaatiokurssi järjestetään Espoon Otaniemessä helmikuussa:

Pe 15.2. klo 18-19.30 Jämeräntaival 3A:n monitoimitila.
La 16.2. klo 12-13.30 Otahallin peilisali (Otaranta 6)
Ma 18.2. klo 18-19.30 Jämeräntaival 3A:n monitoimitila.

Opettajana kurssilla on Tiina Kemppinen. Kurssin hinta on 18 €.

Mukaan mahtuu 15 nopeinta, joten ilmoittaudu heti mukaan Polijazzin nettisivuilla: http://polijazz.ayy.fi/courses.php

Lisätietoja Polijazzin tanssikursseista nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä Polijazz ry https://www.facebook.com/groups/6361325263/?fref=ts

Tanssillisin terveisin,

Polijazz ry:n hallitus
polijazzh@list.ayy.fi

– Polijazz ry on AYY:n alaisuudessa toimiva tanssiyhdistys. Tuntimme on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, mutta myös muut ovat tervetulleita mikäli mukaan mahtuu.

Polijazz ry

polijazzh@list.ayy.fi