Infotilaisuus Otaniemen yöstä

F101, Väre
6.5.2019 17:00

Otaniemen yö, poikkitaiteellinen, kaikille avoin, pääsymaksuton kampusfestivaali, tulee taas tänä vuonna, aiempaa suurempana! Mitä taiteellista juuri sinun yhdistyksesi voisi tapahtumaan tehdä? Mistä Otaniemen yössä on kyse? Kuka osatapahtumaa voi järjestää? Kuka tämän lystin maksaa? Mitä muuta ohjelmaa tapahtumaan haluaisit?

 

Kaikkiin kysymyksiisi saat vastauksen infotilaisuudessa, joka järjestetään ma 6.5. klo 17.00 Väreessä, heti pääaulan viereisessä huoneessa F101. Lyhyesti: kuka tahansa voi tulla ja toivotaankin mukaan tekemään Otaniemen yötä, ja taiteellista toimintaa voi tehdä vaikka minkälaisissa eri muodoissa! Lisäksi AYY, Aalto ja Espoo järjestävät tapahtumaan myös ohjelmaa, ja infotilaisuudessa pääset kertomaan mielipiteesi minkälaista tämä ohjelma voisi olla.

 

Ilmoittautuminen osatapahtuman järjestäjäksi on jo auki täällä:

/jasenille/opiskelijakulttuuri/vuosittaiset-tapahtumat/otaniemenyo/

Ilmoittautuminen tulee olemaan auki elokuun alkuun saakka. Tulkaa siis vähintään yhden edustajan voimin infoon 6.5. kuulemaan lisää ja esittämään mielessä kaivertavat kysymykset, ja sen jälkeen on vielä hyvin aikaa ilmota mukaan tekemään Otaniemen suurinta ja näyttävintä poikkitieteellistä tapahtumaa!

 

Lisätietoa saa osoitteesta taiteellinentoiminta[at]list.ayy.fi

AYY Taiteellinen toiminta

taiteellinentoiminta@list.ayy.fi