Jason Lepojärvi: Ruumis Jumalan kuvana: Seksuaalisuuden teologia

Otaniemen kappeli

Jämeräntaival 8

Espoo
6.11.2013 18:45—21:15

Jason Lepojärvi on suomalais-kanadalainen teologi, joka on tutkimuksessaan keskittynyt C. S. Lewisiin, Johannes Paavali II:een, rakkauteen ja seksuaalisuuteen. Helsingin ja Oxfordin väliä kulkeva Lepojärvi kuvailee itseään paperilla luterilaiseksi, sydämeltään helluntailaiseksi ja älyllisesti katolilaiseksi. Lepojärvi on myös Oxfordin yliopiston C. S. Lewis -seuran entinen puheenjohtaja, hän on toimittanut Hyvejohtajuus.fi-sivustoa ja harrastaa kamppailulajeja ja moottoripyöräilyä.

Ruumis Jumalan kuvana:
 Pian pyhimykseksi julistettavan Johannes Paavali II:n ruumiin teologiaa on kutsuttu “teologiseksi aikapommiksi”, joka räjähtäessään joskus 21. vuosisadalla jättää jälkensä kaikkiin kristinuskon oppeihin, erityisesti rakkaudesta ja seksuaalisuudesta. Mistä tästä Suomessakin vierailleen paavin “ruumiin teologiassa” on oikein kyse? Vierailemme selibaatissa, avioliitossa ja makuuhuoneessa.

Jason Lepojärven teos “Ruumis Jumalan kuvana” (KATT 2012) on löytänyt tiensä niin katolilaisten kuin luterilaisten teologien ja maallikoiden yö- ja työpöydille.

Olet lämpimästi tervetullut 18:45 Otaniemen kappelille (Jämeräntaival 8) kuuntelemaan mitä Jason haluaa kertoa meille tästä mielenkiintoisesta aiheesta. Illan päätteeksi on tarjolla myös iltapalaa sekä iltahartaus. Kirjan voi ostaa tilaisuudesta hintaan 20e tai tilata täältä: http://www.ruumisjumalankuvana.fi/

Ristin kilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *