Joogan tiiviskurssit Polijazzilla

12.4.2013 16:30—23:59

Lähde kokeilemaan Vinyasa Flow -joogaa Polijazzin kahden kerran tiiviskursseilla huhti- ja toukokuussa! Tunnit sopivat sekä aloittelijoille että joogaa aiemmin harrastaneille.

Kurssikuvaus: Vinyasa tarkoittaa Hatha-joogan tekniikkaa, jossa käytetään omaa hengitystä rytmittämään joogaharjoitusta. Liikkeet sidotaan yhteen jatkuvaksi sarjaksi oman hengityksen tahdissa. Vinyasa Flow -tunneilla tutustumme aurinkotervehdysten myötä virtaavaan, energiseen ja dynaamiseen joogamuotoon. Käymme läpi muutamia pranayama- eli hengitysharjoituksia sekä meditaatiotekniikoita. Perustana tulee silti toimimaan mielekäs ja haastava asana-sarja.

Tunneille tarvitset joustavat, mukavat vaatteet sekä joogamaton.

Huhtikuun kurssi (yht. 2 x 2h):
Pe 12.4. klo 16.30-18.30 Monitoimitila (Jämeräntaival 3A).
La 13.4. klo 12-14 Otahallin peilisali (Otaranta 6).

Toukokuun kurssi (yht. 2 x 2h):
Pe 10.5. klo 16.30-18.30 Monitoimitila (Jämeräntaival 3A).
La 11.5. klo 12-14 Otahallin peilisali (Otaranta 6).

Hinta 15 € per kurssi (jäsen/ei-jäsen).

Kurssin opettaja Mathilda Kurki on koulutukseltaan tanssija ja joogan maailmaan hän ajautui ensimmäistä kertaa 12-vuotiaana silloisen tanssiopettajansa rohkaisemana. Joogaohjaajaksi hän valmistui vuonna 2010 Yoga Nordicin ohjaajakoulutuksen suorittaneena. Vuodesta 2010 alkaen Mathilda on opettanut joogaa Suomessa, Espanjassa ja Intiassa ja toimii tällä hetkellä Yoga Nordicin ohjaajana Helsingin studiolla. Mathilda hakee tunneillensa inspiraatiota useista eri joogamuodoista, kuten Astangasta, Yin joogasta ja Iyengar joogasta.

Ilmoittaudu mukaan jooga-kursseille Polijazzin nettisivuilla: http://polijazz.ayy.fi/courses.php

Lisätietoja Polijazzin tanssikursseista nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä Polijazz ry https://www.facebook.com/groups/6361325263/?fref=ts

Tanssillisin terveisin,

Polijazz ry:n hallitus
polijazzh@list.ayy.fi

– Polijazz ry on AYY:n alaisuudessa toimiva tanssiyhdistys. Tuntimme ovat ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, mutta myös muut ovat tervetulleita mikäli mukaan mahtuu.

Polijazz ry

polijazzh@list.ayy.fi