Kesätöihin! -päivä (BIZ)

22.1.2013 8:30—14:00

Kesätöihin! -päivä / Summer Job Day!

ti 22.1.2013, Kauppakorkeakoulun päärakennus

Kesätyönhaku on taas ajankohtaista tammikuussa! Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut järjestää tammikuussa kesätyötapahtuman mursuille ja kaikille muillekin Aallon kauppatieteiden opiskelijoille ketkä etsivät kesätöitä.

Lämpimästi tervetuloa kesätyönhakuinfoon sekä tutustumaan kesätöitä tarjoaviin työnantajiin, SEFEen, Murjotteluun & Ura- ja rekrytointipalveluihin ständeille.

Kesätöihin! -info

ti 22.1., klo 8.30 – 11.00, sali A-401

  • Mistä kesätöitä löytyy? Työnhaun eri kanavat. Tanja Makkonen, suunnittelija, Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut
  • CV, hakemus & nettilomakkeet – miten erottua hakemuksella. Puhuja päivitetään pian
  • Parhaat vinkit kesätyöhaastattelussa menestymiselle. Anne Karvonen, henkilöstöasiantuntija, Mandatum Life
  • Työsopimuksen tekemisen tärpit & palkkasuositukset. Lisäksi käydään läpi työlainsäädännön keskeisiä kohtia. Emilia Reinikainen, lakimies, SEFE

Tilaisuus alkaa kello 9.00, aamiaista on tarjolla kello 8.30 alkaen. Koulutuksessa kuulet keskeisimmät asiat kesätyönhausta.

Ilmoittaudu kesätyönhakuinfoon pe 18.1.2013 mennessä CareerWebin tapahtumakalenterin kautta https://into.aalto.fi/careerweb. Max osallistujamäärä 60.

Ministändeillä ti 22.1. klo 11 – 14 päärakennuksen ala-aulassa

Kutsumme kesätöitä tarjoavia työnantajia ständeille päärakennuksen ala-aulaan, lisäksi paikalla ovat myös SEFE, Ura- ja rekrytointipalvelut ja Murjottelu.

Työnantajat

Ständeillä ovat työnantajat ovat paikalla kertomassa jo haussa olevista tai hakuun tulevista kesätyöpaikoistaan. Ilmoittautuneet työnantajat:

  • Rovio Entertainment
  • Mandatum Life
  • Procter & Gamble
  • PwC

SEFE – Suomen ekonomiliitto

Ständillä voit kysyä esimerkiksi kesätyöpalkoista ja SEFEn palkkasuosituksista sekä siitä miten palkasta kannattaa neuvotella työnantajan kanssa. Lisäksi voit mm. kysyä siitä mitä hyvän työsopimuksen pitäisi sisältää ja oikeuksistasi ja velvollisuuksistasi työntekijänä sekä kaikista erilaisista työlainsäädäntöön liittyvistä kysymyksistä. Paikalla ovat ura-asiantuntija Taija Kääriäinen ja lakimies Emilia Reinikainen.

Murjottelu-harjoittelu

Murjottelu-kampanja auttaa yrityksiä osaavien kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa sekä opiskelijoita oman alan harjoittelupaikan hankkimisessa. Harjoittelu toteutetaan kahden tai useamman eri alan opiskelijan (kauppatieteet, tekniikka ja taide) muodostamassa poikkitieteellisessä ryhmässä. Opiskelijat työskentelevät yrityksessä esimerkiksi tuotekehitystehtävissä. Kesätyöprojektin pituus on tyypillisesti 2-4 kuukautta. Murjottelu-kampanja on järjestetty vuodesta 2004 lähtien ja sen kautta on saanut kesätyön yli 200 opiskelijaa. Paikalla on Murjottelu-koordinaattori Siina Lepola.

Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut

Saat lisätietoa palveluistamme opiskelijoille. Kysy esimerkiksi CareerWebistä, ulkomaan harjoittelun apurahoista, korkeakouluharjoittelusta, työnhaunneuvonnasta, uraohjauksesta, CV-klinikasta, CV-pankista, työnantajatilaisuuksista ja paljon muusta!

Tervetuloa infoon ja ständeille!

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut
career-biz@aalto.fi

Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *