KYL:n Syyskonsertti Musiikkitalossa: Siellä ja silloin

12.10.2011 19:00—21:00

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajien (KYL) syyskonsertti uudessa Helsingin Musiikkitalossa on kuoron syyskauden kohokohta. Konsertin ensimmäinen osa tarjoaa musiikillisen matkan erään rakastetun suomalaisen runoilijan teoksiin, kun tulkitsemme Larin-Kyöstin tekstien sävellyksiä Madetojalta, Sibeliukselta ja Palmgrenilta. Konsertin toinen osa vie kuulijan aistimaan kevään voittoisan Cornwallin kilpailumatkan tunnelmaa, kun esitämme parhaita paloja kilpailuohjelmistostamme.

Liput (18 € norm. / 12 € opisk./eläk./varusm./siv.palv./lapset) Lippupalvelusta:
http://www.lippupalvelu.fi/event/KYL-Siella-ja-silloin-lippuja/MUT1210B

***

61-vuotias KYL on yksi Suomen suurimmista akateemisista mieskuoroista. Syvästä soinnista ja erinomaisesta tulkinnasta kiitelty KYL on noussut viime vuosina suomalaisen mieskuorokentän eturiviin: vuonna 2011 KYL sijoittui 60 kuoron joukosta ensimmäiseksi Englannissa käydyssä kansainvälisessä Cornwallin mieskuorokilpailussa ja vuonna 2010 KYL voitti V kansainvälisen Leevi Madetoja -mieskuorokilpailun.

Voit kuunnella Cornwallin mieskuorokilpailun gaalakonsertin esiintymisiä oheisesta linkistä:
http://www.kyl.fi/kuuntele-kyln-cornwall-2011-esityksia

***

Töölönlahden Finlandia-puistossa 31.8.2011 avattava Helsingin Musiikkitalo on tuleva Suomen johtava musiikkikeskus. Musiikkitalossa akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota ja sen odotetaan olevan maailman huippuluokkaa. Musiikkitalossa vierailija voi myös käväistä kahvilassa, katsella ympärilleen lämpiössä ja näyttelytiloissa, ruokailla ravintolassa, pistäytyä talon omassa myymälässä tai musiikkikirjastossa. Tule kokemaan uusi Musiikkitalo ensimmäisten joukossa!

***

http://www.kyl.fi/
Tapahtuman Facebook-event

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat

kyl@kyl.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *