KYN: Jos minä puhuisin sinulle -levynjulkistamiskonsertti

26.10.2016 19:00

kyn_levyjulkkari_fb_event_2016_v2

35-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi KYN julkaisee 8. äänitteensä. Levy sisältää viime vuonna Teosto-palkinnon saaneen Mikko Hassisen KYN:lle sekä KYN:lle ja jazzyhtyeelle säveltämää ja sovittamaa etnistä jazzia. Etninen jazz on kuoromusiikin genre, jonka KYN on tilausteoksillaan luonut. Siinä kansanperinteemme melodiset ainekset, ilmaisukeinot ja tekstit sekä nykyrunous yhdistyvät jazzrytmiikkaan ja -harmoniaan.

Niin levyllä kuin konsertissakin kuoro soi kolmessa sointivärimaailmassa: jazzyhtyeen kanssa, sen keskellä ja yksin.

Suomen eturivin naiskuoroihin kuuluva KYN on aina tehnyt musiikkia rohkeasti uutta luoden ja rajoja rikkoen. Musiikkineuvos Kaija Viitasalon johdolla se on tullut tunnetuksi omaleimaisesta ohjelmistosta, ilmaisurikkaasta esiintymisestä ja lauluyhtyemäisestä elävästä soinnista.

Tule nauttimaan ainutlaatuisesta etnisen jazzin konsertista ja nappaa myös uusi levy samalla mukaasi!

VIP-lipun ostaneille järjestetään oma levynmyyntipiste väliajan kuohuviinitarjoilun yhteyteen, bonuksena levy on varustettu muusikkojen ja kuoronjohtajamme nimikirjoituksin.

Jos minä puhuisin sinulle -levynjulkistamiskonsertti
Naiskuoro KYN
johtaa Kaija Viitasalo

Manuel Dunkel, tenorisaksofoni
Ville Herrala, kontrabasso
Mikko Hassinen, rummut

Liput 20/15 €, lippu+levy-paketti 30/25 €, VIP-lippu 35 € (sis. parhaat paikat ja kuohuviinitarjoilun väliajalla) kuorolaisilta ja ovelta,
Ticketmasterista 22,50/17,50 €, 32,50/27,50 € ja 37,50 €.

Lisätietoja www.kyn.fi ja fb.com/KYNchoir

KYN