Laitesukelluksen peruskurssi ja laitesukelluskokeilu, PSK Kupla ry

Rakennus- ja ympäristötekniikan talo, sali R5

Rakentajanaukio 4 A

Espoo
7.2.2012 17:00—23:00

Tervetuloa PSK Kuplan Laitesukelluksen Peruskurssille ja laitesukelluskokeiluun 2012!

Kevään kurssin info-luento järjestetään tiistaina 7.2.2012 klo 17.00 Aalto yliopiston Rakennus- ja ympäristötekniikan talolla osoitteessa Rakentajanaukio 4 A. Info-luento kestää noin pari tuntia. Luennolla käydään läpi kurssin sisältö, aikataulu sekä mitkä ovat kurssin osallistumisen edellytykset ja ilmoittaudutaan kurssille. Lisäksi saat tietoa Kuplan toiminnasta.

Kurssin luennot ja allasharjoitukset tullaan pääsääntöisesti pitämään tiistai-iltaisin kevään aikana ja kurssi päättyy toukokuussa pidettävään avovesileiriin. Vuoden 2012 kurssin hinta on 390e. Alennettu opiskelijahinta 360 eur on voimassa opiskelijalle, jolla on voimassa oleva yliopistotason opiskelijakortti.

Järjestämme kurssin aloituksen yhteydessä ti 7.2. myös laitesukelluskokeilun. Tapahtumassa saat perustietoa sukellusharrastuksesta ja pääset kokeilemaan laitesukeltamista uima-altaassa kokeneen kouluttajan johdattamana. Kokeilun jälkeen ehdit vielä halutessasi mukaan kevään kurssille.

Laitesukelluskokeiluun osallistuminen ei velvoita osallistumaan kurssille. Laitesukelluskokeiluun tulee ilmoittautua etukäteen, koska paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä. Mikäli haluat osallistua laitesukelluksen peruskurssille, mutta et introsukellukselle, sinun ei tarvitse ilmoittautua – tulet vain paikalle aloitusluennolle.

Kurssin nettisivut on avattu osoitteessa: LSPK 2012
Lisätietoa laitesukelluskokeilusta sekä ilmoittautuminen: Intro 2012

Kurssi ja laitesukelluskokeilu järjestetään vain suomenkielellä.

PSK Kupla ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *