Laskiaisrieha

Ullanlinnanmäki
Helsinki
12.2.2013 13:00—17:00

Jälleen kerran on meille lunta suotu, siispä mäkeen! Laskiaistiistaina, 12.2.2013 koittaa Helsingin Kaivopuistossa opiskelijoiden kevättalven piristys, Vapaateekkarien Ullanlinnanmäen Laskiaisrieha! Lystikkään, lumisen ja vauhdikkaan iltapäivän ajan mäki täyttyy kelkoista, pulkista, liukureista ja niitä ohjastavista iloisista opiskelijoista pääkaupunkiseudulta ja kauempaa. Pulkka kainaloon ja mukaan mäkeen!

Vapaan laskemisen ja lystinpidon ohella tiedossa on musiikkia, kilpailuja ja päheätä ohjelmaa. Päivän kruunaa legendaarinen ABB:n Akateeminen mäenlaskukilpailu, jossa joukkueet kisaavat toinen toistaan kekseliäämmillä ja näyttävämmillä rakennelmilla Laskiaisen huikeimman mäenlaskuvälineen tittelistä. Aikaisempina vuosina rinteessä nähtiin autoja, hävittäjiä, tankkeja sekä Lohikäärmeen kuolema; tule mukaan seuraamaan kuka vie skaban tällä kertaa! Tai jos vasara pysyy kädessä ja kelkka ohjaksissa, kokoa oma joukkue suunnittelupöydän ääreen ja ilmoittaudu mukaan. Säännöt ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.laskiaisrieha.fi

Paras meininki mäessä on klo 13-17 välillä, mutta ei meno siihen pääty vaan jatkuu hämärästä aamunkoittoon asti Gravitaatio-bileissä Helsingin keskustassa.

Parhaiten pysyt perillä kun seuraat tapahtumaa Facebookissa http://www.facebook.com/events/156115807870829

PS. paranna maailmaa ja laita Ulliksella roskat roskikseen.

Päivän ohjelma

  • 13:00 – Laskeminen alkakoon
    Laskemista, kaakaota, musiikkia – kevät on täällä!
  • 15:00 – Rinne suljetaan Virallinen ohjelma alkaa. Siirry seuraamaan tapahtumaa rinteen laidoille.
  • 15:15 – ABB akateeminen mäenlaskukisa Ulliksen villeimmät vekottimet ja hervottomimmat härvelit ottavat mittaa toisistaan vuotuisessa Mäenlaskukisassa. Kannusta laidoilta ja seuraa silmä kovana: nyt mennään kovaa ja korkealta!
  • n. 15:45 – Rinne aukeaa
  • 16:30 – ABB akateemisen mäenlaskukisan palkintojenjako
  • 17:00 – Tapahtuma päättyy
  • 20:00 – Gravitaatio
    Laskiaisriehan viralliset jatkot!
Vapaateekkarit

info@laskiaisrieha.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *