Les Vins Classiques – Huippuviinitasting

KY-talon Yläkertsi
21.11.2012 18:00—21:00

Huhuh niin huimaava tasting tiedossa, että heikompia saattaisi jo hirvittää! Tämän vuoden tastingien sarja saavuttaa siis kliimaksinsa uljaan huippuviinitastingin muodossa. Saman illan aikana pääset kokemaan toinen toistaan legendaarisempia vinkkuja, joiden taso on saavuttanut konsensuksen yhden jos toisenkin viiniasiantuntijan keskuudessa.

Näin kultivoituneita makuja ei usein pääse maistamaan, sillä kyseisiä viinejä ei saa Suomesta ja pullojen keskihinta on moninkertainen tastingin hintaan nähden. Kuten aina, olet enemmän kuin tervetullut paikalle, vaikka et olisi ennen käynytkään tapahtumissamme. Ilmoittaudu siis pian ainutlaatuisen unohtumattomaan viinielämykseen mailaamalla osoitteeseen baccus(at)kyweb.fi 15.11. mennessä. Paikkasi varmistetaan paluuviestillä ja maksuohjeilla, paikkoja rajoitettu määrä. Tastingin hinta on vain 39 euroa, jotta kaikille tarjoutuu mahdollisuus päästä maistelemaan seuraavia viinejä:

Vilmart & Cie Champagne Coeur de Cuvée 2000

Todellinen konossöörien samppanja, kulttistatuksen saavuttanut Coeur de Cuvée on pienen ja huippulaadustaan tunnetun Vilmartin valikoiman helmi.

Domaine William Fèvre Chablis Grand Cru Valmur 2007


Erinomainen vuosi, erinomainen Valmur Grand Cru-palsta sekä tietysti erinomainen tuottaja tiivistävät yhteen pulloon Chardonnayn olemuksen aidoimmillaan.

Domaine Bouchard Pere & Fils Grand Cru Corton-Charlemagne 2008


Yksi Burgundin parhaimmista négocianteista, Bouchard Pere & Fils, tuottaa parhaat viininsä omilta palstoiltaan, joiden terävintä kärkeä edustaa Montrachet’n kanssa alueen (tai maailman) parhaan valkoviinin tittelistä kättä vääntävä ja Kaarle Suuren mukaan nimetty majesteettinen Corton-Charlemagne.

Domaine Marquis d’Angerville Volnay 1er Cru Taillepieds 2007


Pinot Noirin klassinen olemus saattaa hyvinkin löytyä Burgundista Volnayn kylästä, jonka parhaana tuottajana kyseinen markiisi tunnetaan.

Ridge Vineyards Monte Bello 2008


Kalifornian legendaarisen Ridge Vineyardsin kirkkain tähti tulee Monte Bellon tarhalta ja on monien (kenties allekirjoittaneenkin) mielestä uuden maailman paras viini. Kertonee jotain.

Hermann Dönnhof Oberhäuser Brücke Riesling Auslese Goldkapsel 2010

Dönnhof veistelee Saksan parhaita Rieslingejä, joista kenties kauneinta sokerin ja hapokkuuden harmoniaa esittää kultahuppuinen Auslese.

Viinikerho Baccus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *