Lukuvuoden avajaiset ja Aalto Party

Otaniemi
1.9.2015 13:00—20:00

Kaikki Aalto-yhteisön jäsenet, niin opiskelijat kuin henkilöstö, ovat tervetulleita juhlistamaan uutta lukuvuotta yhteiseen avajaispäivään Otaniemen kampuksella.

Akateemisen tradition mukaan lukuvuosi avataan klo 13 avajaisseremonialla ja professorikulkueella.

Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittaudu ajoissa alla olevasta linkistä!

Opiskelijoiden ilmoittautuminen päiväjuhlaan: https://eage.aalto.fi/?fs%2FStudents_2015 DL 28.8
Ilmoittautuminen päiväjuhlaan: https://eage.aalto.fi/?fs%2FFaculty_staff_2015 DL 28.8.

Avajaisseremonian jälkeen juhlat jatkuvat Alvarin aukiolla kun tuhannet opiskelijat ja henkilöstön edustajat tapaavat Aalto Partyn merkeissä. Aalto Party korkataan klo 16 perinteisellä köydenvedolla AYY:n hallituksen ja yliopiston johdon välillä. Festarimaiset riennot jatkuvat rennon yhdessäolon ja iloisen biletyksen merkeissä – musiikin ja ruoan avulla.

Tapahtumassa yliopiston yhdistykset ja killat esittelevät tekemisiään ja näyttävät mistä kaikesta yhteisöllisestä hauskanpidosta sinunkin on mahdollista nauttia Aallossa. Rastikortin avulla jokainen pääsee fiilistelemään tunnelmaa uusista ja yllättävistä näkökulmista!

Tämän kaiken lisäksi Aalto Partyssä voi kokea myös huikean KY:n muuttospektaakkelin, jossa juhlistetaan kylterikandien saapumista Otaniemeen!

Älä jää vuoden ensimmäisistä bileistä paitsi päivästä, jolloin kaikki proffat, henkilöstö ja opiskelijat kohtaavat samassa puistossa. Tästä on hyvä aloittaa lukuvuosi 2015–2016!

Ilmoittautuminen Aalto Partyyn: https://eage.aalto.fi/?fs%2F2015_Aalto_Party

Aalto-yliopisto ja AYY