Metal Club Mökän Phuksisauna

25.9.2015 19:00—23:59

Metal Club Mökä toivottaa kaikki uudet phuksit lämpimästi tervetulleeksi phuksisaunaan perjantaina 25.9. Gorsuun. Tiedossa on paljon musiikkia, saunomista, huonoja juttuja ja hyvää seuraa. Myös muut mökästä kiinnostuneet ovat tervetulleita, vaikka phuksivuodesta olisi jo aikaakin!

Paikalla tulee olemaan pientä purtavaa, hyvää seuraa ja tietysti sitä HEVIÄ. Omien juomien tuominen on suotavaa sillä emme myy alkoholia.

 

Metal Club Mökä on kaikille ILMAINEN Aalto-yliopiston alainen akateeminen heviyhdistys, joka järjestää äänekkäitä ja ilmaisia saunailtoja kerran kuukaudessa, pieniä ja joskus isompiakin keikkoja sekä monenlaista muuta toimintaa jäsenistölleen.
Tapahtumiimme saa vapaasti tulla tutustumaan vaikkei jäsen olisikaan, liittyä ehtii varmistuttuaan Mökän mahtavuudesta!
Mökässä jäsenyys ei velvoita yhtään mihinkään vaan jäsenistö saa tulla tai olla tulematta ja toimintaa pyörittää pieni vuosittain valittava hallitus toimihenkilöineen.
Kerhossa on yli tuhat jäsentä, joista kaikki eivät todellakaan teekkareita, vaan joukossamme on kaikenlaista kulkijaa ja varsinkin Helsingin yliopiston opiskelijoita löytyy iso pino.
Lisäinfoa sekä liittymisohjeet löytyvät osoitteesta http://www.mcmoka.fi/
Huomatkaa liittyä erikseen sähköpostilistoillemme, sillä se on varmin tapa saada hyödyllistä infoa saunoista ja muista tapahtumista.

Metal Club Mökä

hallitus@mcmoka.fi