Mosaicin Café Lingua

31.3.2015 18:00—22:00

Mosaicin Café Lingua – Maaginen mysteerimatka
Onko kielitaitosi hieman ruosteessa? Haluaisitko oppia puhumaan natiivin lailla tai vain jutustella kansainvälisen porukan kanssa? Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, on Cafe Lingua sinua varten! Kerran kuussa jokin Otaniemen tiloista muuttuu rennoksi kieltenharjoittelukahvilaksi, Café Linguaksi. Jokaisella kahvilalla on oma, uniikki teemansa.

Café Lingua on vapaamuotoinen kieltenoppimistilaisuus, jossa tietystä kielestä kiinnostuneet henkilöt kerääntyvät saman pöydän ääreen puhumaan ja opettelemaan kyseistä kieltä hauskalla tavalla. Ideana on harjoitella kieliä pienissä ryhmissä, tavata ihmisiä, oppia eri kulttuureista sekä nauttia samalla kuppi kahvia ja pientä purtavaa. Saapuessasi paikalle voit joko liittyä johonkin pöytään, jonka kieli sinua kiinnostaa tai perustaa oman uuden kielipöydän!

Kevään neljännessä Café Linguassa sinulla on mahdollisuus vapauttaa sisäinen maagikkosi: Mosaic kutsuu sinut osallistumaan maagiseen illanviettoon kanssanoitien ja -velhojen seurassa Otakaari 20:ssa maaliskuun viimeisenä päivänä. Ovet aukeavat kuudelta, joten tule silloin paikalle kuulemaan uusimmat legendat ja nauttimaan erilaisista taikajuomista.

MITÄ: Café Lingua – Maaginen mysteerimatka
MILLOIN: Tiistai 31.3., kello 18-
MISSÄ: Otakaari 20, Otaniemi
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MIKSI: Loitsujen ja legendojen takia!

Mosaic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *