Mosaicin Running Dinner

Otaniemi
13.4.2015 19:00—23:59

Mosaicin Running Dinner

Running Dinner on konsepti, jossa yhdistyvät kokkailu, ihmisten tapaaminen ja jatkobileet. RuDi antaa mahdollisuuden nauttia kolmen ruokalajin illallisen samalla kun tutustut 12 uuteen ihmiseen vain laittamasi aterian hinnalla! Kahden hengen joukkueissa osallistujat valmistavat alkupalat, pääruoan tai jälkiruoat. He toimivat isäntinä kahdelle muulle joukkueelle ja nauttivat aterian kaksi muuta ruokalajia muiden osallistujien luona. Tapahtuma on ilmainen, mutta hyvän ja tasapuolisen kokemuksen takaamiseksi kaikkia joukkueita kehotetaan käyttämään 16 €:a itse ruokalajiin.

Näin se toimii:

  1. Ilmoita joukkueesi tapahtumaan.
  2. Saat vahvistuksen ruokalajista, jonka valmistatte (esim. jälkiruoat). Omaa ruokalajiaan kannattaa ehdottomasti valmistella etukäteen niin paljon kuin mahdollista. Saat vahvistusmailissa myös osoitteen alkupaloille ja pääruoalle sekä illan aikataulun.
  3. Aloita menemällä parisi kanssa ensimmäiseen osoitteeseen, jossa tapaatte kaksi muuta joukkuetta.
  4. Syömisen ja small talkin jälkeen siirry seuraavaan saamaanne osoitteeseen. Pääruoalla tapaatte jälleen kaksi uutta joukkuetta, ja aterian jälkeen menette kotiin vastaanottamaan kaksi joukkuetta jälkiruoan merkeissä.
  5. Jälkiruoan jälkeen mene Otakaari 20:een jatkoille, tapaa illan aikana saadut uudet ystävät ja jaa seikkailusi.

Jos joudut perumaan osallistumisenne, tee se niin pian kuin mahdollista. Otakaari 20:ssa on mahdollisuus hengailuun koko tapahtuman ajan. Jos jokin menee vikaan, Mosaic tarjoaa neuvoja, kahvia ja sympatiaa. Käytännön syistä osoitteet on rajattu Otaniemen postialueelle.

  • MITÄ: Mosaicin Running Dinner
  • MILLOIN: Maanantaina 13.4., kello 19-
  • MISSÄ: Illallinen Otaniemessä, jatkot Otakaari 20:ssa
  • HINTA: Tapahtuma ilmainen, ruokaan käytettävä n. 16 €/joukkue
  • MIKSI: Tarjolla jopa 12 tähden illallinen!
  • ILMO: https://lomake.ayy.fi/mosaic/running-dinner/
Mosaic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *