Naiskuoro KYN VocalEspoo-festivaalin avajaiskonsertissa

Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasali

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

3.6.2018 18:00—20:00

Kansainvälinen VocalEspoo-festivaali tarjoilee rautaisannoksen kuoromusiikkia kesäkuun alussa Espoossa jo 13. kerran. Naiskuoro KYN:llä on ilo ja kunnia olla mukana toteuttamassa VocalEspoon kansainvälistä sävellyskilpailua ja esiintyä festivaalilla kahdessa konsertissa. Neljän päivän sisällä on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla KYN:ä kahden täysin erilaisen ohjelmiston parissa – ja loistavassa seurassa! Avajaiskonsertissa sunnuntaina 3.6. sävellyskilpailun palkittavat teokset esittää kotimaisten kuorojen parhaimmisto. Juurilla-konsertissa keskiviikkona 6.6. KYN:n jälkeen lavalle nousee lukuisilla kansanmusiikkifestivaaleilla ihastuttanut Juurakko-yhtye.

Lue lisää alta ja tule molempiin konsertteihin ottamaan selvää, mihin kaikkeen KYN taipuu ja mitä kuoromaailmassa juuri tällä hetkellä tapahtuu!

Tutustu myös VocalEspoo-festivaalin muuhun tarjontaan ja tule nauttimaan kuoromusiikista 3.-9.6.2018!

www.vocalespoo.fi ja https://www.facebook.com/VocalEspooFestival/

Lämpimästi tervetuloa!

Festivaalin avajaiskonsertti

su 3.6.2018 klo 18

Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasali (Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo)

VocalEspoo-festivaali järjestää kansainvälisen sävellyskilpailun yhteistyössä Tapiolan kuoron, Naiskuoro KYN:n, Spira Ensemblen, EMO Ensemblen ja Ylioppilaskunnan Laulajien kanssa. Kilpailuun ilmoitettiin huikeat 161 teosta. Festivaalin avajaiskonsertissa kuullaan, mitkä teokset kilpailun tuomaristo on valinnut palkittaviksi ja keitä nimimerkkien takana käydyn kilpailun säveltäjät todellisuudessa ovat. Palkittavat teokset kuullaan konsertissa edellä mainittujen kuorojen tulkitsemina. Tervetuloa kuulemaan uusinta ja varmasti mielenkiintoista kuoromusiikkia!

Liput

  • KYN:n kautta 20/15 € (norm/ eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset 4-15 v)
  • Lippupisteestä 20/16,49/ 15 € + toimitusmaksu alk. 1 € (norm/ eläkeläiset/ opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset 4-15 v)

Ostamalla avajaiskonserttilippusi kynnittäriltä tai tilaamalla KYN:n kautta osoitteesta vocalespoo@kyn.fi tuet KYN:ä sävellyskilpailun järjestäjänä ja uuden naiskuoromusiikin tuottajana. KYN kiittää!

 

Löydät tapahtuman myös Facebookista!

P.S. Jos haluat nauttia KYN:n musiikista missä ja milloin haluat, tilaa levy!

Erityinen suositus tietenkin tuoreelle Outo kantele -levyllemme (hinta 20€)! Tilaa tästä!

 

”Äänenkäytön ja intensiteettinsä puolesta kokonaisuus on pakahduttava sanojen, sävyjen ja artikulaation ilotulitus.” Keskisuomalainen 16.4.2018

*******************

Haluatko kuulla tuoreimmat kuulumisemme ja kurkistaa kulisseihin? Tykkää KYN:stä Facebookissa!

Lisää meistä ja musiikistamme myös kotisivuillamme, YouTubessa ja Spotifyssä.

Nyt löydät meidät myös Instragramissa nimellä @kynchoir!

”Kyn on noussut yhdeksi Suomen kuorotaivaan kirkkaimmista tähdistä ja jazzmusiikin edelläkävijäksi.” HS 18.4.2017

*******************

Naiskuoro KYN