Opiskelijakeskus-infoseminaari

Mordor, A Grid

Otakaari 5

Espoo
25.3.2019 16:15—18:00

Opiskelijakeskus on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY), Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden (KY) ja Teknologföreningenin (TF) yhteishanke opiskelijoiden yhteisestä rakennuksesta Otaniemen kampuksen keskeiselle paikalle, metroaseman sisäänkäynnin viereen ja Harald Herlinin Oppimiskeskusta vastapäätä.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Tähän kysymykseen AYY, KY ja TF vastaavat infoseminaarissa! Tapahtumassa kuulet, mistä projekti on lähtenyt liikkeelle, missä vaiheessa se nyt on ja mitä seuraavaksi tapahtuu.

Infoseminaari järjestetään A Gridin (Otakaari 5) Mordorissa maanantaina 25.3. klo 16.15. Se myös striimataan koko jäsenistön saavutettavaksi, sekä tallennetaan katsottavaksi jälkeenpäin. Infoseminaari pidetään englanniksi, kysymyksiä voi kysyä myös muilla kielillä.

Itse infosession lopuksi pääsee esittämään kysymyksiä, mutta niitä voi myös esittää ennakkoon lomakkeen kautta. Näin osaamme parhaiten valmistautua kertomaan sen, mitä jäsenistö haluaa opiskelijakeskuksesta tietää. Lomake kysymyksille löytyy täältä: https://goo.gl/forms/aQZHGFNgIA1KXaXK2 Lähetäthän kysymyksesi 20.3. mennessä.

AYY & KY & TF