Opiskelijoiden suuri eurovaalipaneeli

Eurooppasalissa

Malmintie 16,

Helsinki
14.3.2014 10:00—12:00

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) järjestää yhdessä Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin kanssa eurovaalipaneelin perjantaina 14. maaliskuuta kello 10-12. Tilaisuus järjestetään Eurooppasalissa (Malmintie 16, Helsinki) ja se tullaan lähettämään kaikkien seurattavaksi verkkoon (linkki julkaistaan myöhemmin). Paneeli tulee keskittymään opiskelijoita koskettaviin kysymyksiin. Lisäksi tarkoituksena on ottaa yleisö mukaan niin paikan päällä kuin etänä.

Osallistujalista on kattava ja mukana useita puolueidensa kärkiehdokkaita. Panelisteina nähdään Miapetra Kumpula-Natri (SDP), Anni Sinnemäki (Vihr.), Sampo Terho (PS), Nils Torvalds (RKP), Annika Lapintie (Vas.), Petri Sarvamaa (Kok.),  Anneli Jäätteenmäki (Kesk.) ja Juha Richter (Kd). Paneelin juontaa Eurooppanuorten puheenjohtaja Mariam Rguibi ja STTK:n opiskelijoiden puheenjohtaja Mikko Valtonen.

Paneeli alkaa 10.00, mutta toivomme teidän saapuvan paikalle 9.30 mennessä, jolloin Eurooppasalin aluassa on kahvitarjoilu ja mahdollisuus tavata panelisteja.

Ylioppilaskunnat voivat osallistua vaalipaneelin kulkuun lähettämällä kysymyksiä maanantaihin 10. maaliskuuta mennessä. Kysymykset tulee lähettää osoitteessa: http://goo.gl/B1vIUp

Paneelin aikana keskustelua käydään Twitterissä ja Facebookissa. Twitterissä esitetyistä kysymyksistä tullaan poimimaan parhaat ja esittämään panelisteille. Aihetunniste (#-tag) tullaan ilmoittamaan nettistream-linkin yhteydessä.

SYL ja SAMOK