Parisalsan tiiviskurssi

17.5.2013 18:00—19:30

Suosittu parisalsa-kurssi on taas täällä!

Lähde kokeilemaan menevää tanssilajia, joka ottaa vaikutteita afrokuubalaisesta tanssi- ja musiikkiperinteestä sekä mm. jazzista ja showtanssista. Alkeiskurssilla harjoitellaan salsan yleisimpiä kuvioita ja tekniikoita.

Kurssi kestää viisi kertaa, alkaen pe 17.5.2013 klo 18.00 – 19.30. Seuraavat kurssi kerrat ovat ma 20.5., pe 24.5., ma 27.5. ja pe 31.5., joka kerta samaan aikaan. Kurssi pidetään Jämeräntaival 3A:n monitoimitilassa, Otaniemessä.

Kurssin hinta 30 € (jäsen / ei-jäsen).

Parisalsa (Salsa On1 eli Crossbody salsa On1 tai Los Angeles style salsa) on suosittu tanssi lattariklubeilla ja yökerhoissa ympäri maailman. Opettajina kurssille ovat tutut Anna ja Mikko Pyhäjärvi. Mikko aloitti salsan tanssimisen vuonna 2000 Ruotsissa ja toi crossbody salsa -tyylisuunnan sieltä mukanaan Suomeen. Mikko on yksi ensimmäisistä crossbody salsan opettajista pääkaupunkiseudulla. Anna aloitti salsan tanssimisen 2007 ja on opettanut parisalsaa yhdessä Mikon kanssa vuodesta 2009 lähtien. Molemmat käyvät aktiivisesti ulkomailla harjoittelemassa ja hakemassa uusia vaikutteita.

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi kurssilla! Ilmoittautuminen on käynnissä Polijazzin nettisivuilla: http://polijazz.ayy.fi/courses.php Kurssille on kaksi ilmoittautumisryhmää: VIEJÄT ja SEURAAJAT. Ilmoittaudu oikeaan ryhmään, jotta saamme kurssille tasaparit osallistujia.

Lisätietoja Polijazzin tanssikursseista nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä Polijazz ry https://www.facebook.com/groups/6361325263/?fref=ts

Tanssillisin terveisin,

Polijazz ry:n hallitus
polijazzh@list.ayy.fi

– Polijazz ry on AYY:n alaisuudessa toimiva tanssiyhdistys. Tuntimme on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, mutta myös muut ovat tervetulleita mikäli mukaan mahtuu.

Polijazz ry

polijazzh@list.ayy.fi