Polin Appro 2014

5.11.2014 16:00—03:00 6.11.2014

Polin Appro valtaa jälleen Helsingin keskustan kadut ja kuppilat, kun haalarikansa pääsee rakentamaan omaa monopoliaan! Vuoden Polin Appron teemana on maailman tunnetuin kiinteistöpeli, Monopoly. Keräämällä suorituksia pääset näyttämään, oletko vaatimaton pyrkyri vai uhkea pohatta.

Muiden approjen tapaan osallistujat keräävät suoritusmerkintöjä käymällä yhteistyöbaareissa. Lopuksi suoritus palkitaan sopivalla arvonimellä, johon kuuluu myös haalarimerkki. Muista approista poiketen voit kuitenkin nostaa itsellesi esimerkiksi Sattuma-kortin tai joutua vankilaan, sillä matkan varrella voi tapahtua ties minkälaisia erikoisuuksia esimerkiksi yllättävien rastien merkeissä. Laita siis parhaasi, eli haalarisi, päälle ja lähde mukaan Helsingin keskustan kokoiselle pelilaudalle! Kun talosi ja hotellisi ovat pystyssä, on aika suunnata jatkoille Teatteri Forumiin, jossa lavan valloittaa MadCraft sekä HeavyWeight DJs.

Muista approista poiketen suorituksiin ei vaadita aikaisempaa osallistumista, vaan jokaisen suoritustason voi saavuttaa suoraan. Suoritustasot ovat Pyrkyri (7), Porvari (11) ja Pohatta (15).

Tapahtuma alkaa portaittain kello 16.00 lähtien Le Bonkista (Yrjönkatu 24), jonka jälkeen kiertelyaikaa on 4 tuntia. Yhteiset jatkot pamahtavat käyntiin kello 21 alkaen Teatteri Forumissa (Yrjönkatu 31).

Ennakkolipunmyynti yhdistyksille alkaa 1.10. osoitteesta https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/polin-appro-2014-ennakkolipunmyynti/ ja varsinainen lipunmyynti 20.10. Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston kampuksilla sekä Lippupalvelussa.

Lippujen hinnat ovat 12 euroa (Lippupalvelusta 14 euroa) ja pelkät jatkot ovelta 6 euroa.

Tapahtuman järjestää Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan Isännistö ja Emännistö.

Mukana menossa myös Äpy, Jäynä sekä Altia.

IE

henry.sanmark@ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *