Polyteknikkojen Kuoron koelaulut

11.9.2013 17:00—18:00

Hei mies! Kiinnostaako kuorolaulu? Haluaisitko päästä osaksi todella tiivistä ja sosiaalista yhteisöä ja saada kymmeniä uusia kavereita? Haluatko laulaa suurissa konserteissa niin ulkomailla kuin Suomessakin? Jos tunnistat itsesi ja omaat kehityskelpoisen laulutaidon, olet juuri sitä mitä etsimme!

Polyteknikkojen Kuoron syksyn koelaulut järjestetään 11.9 ja 18.9. klo 17 TUAS:illa. Varaa oma koelauluaikasi lähettämällä sähköpostia fuksikeisari Tuomo Koskelalle osoitteeseen fuksikeisari@polyteknikkojenkuoro.fi

Polyteknikkojen Kuoro on jo 113-vuotias taidokas mieskuoro ja Suomen vanhin teekkareiden kulttuuriyhdistys. Laulamme klassista musiikkia kansallisromanttisista mestariteoksista nykysäveltäjien moderneihin teoksiin ja myös viihteellistä musiikkia suomi-iskelmistä kirkkaiden sitsilaulujen kautta serenadeihin. PK:ssa pääset esiintymään niin Servin mökissä kuin Musiikkitalossakin. Seuranasi saattaa olla Suomen ja koko maailman parhaita sinfoniaorkestereita, kapellimestareita, soittajia ja solisteja. Yleisönä on joskus vain yksi seranadin kohde, joskus taas monituhatpäinen joukko maailmankuulussa konserttisalissa.

Harjoittelemme säännöllisesti joka keskiviikko lukukausien aikana sekä muutamana viikonloppupäivänä vuodessa. Tarjoamme mahdollisuuden laulutaidon kehittämiseen niin kuoroharjoituksissa kuin laulutunneillakin. Levytämme säännöllisesti, teemme kotimaan ja ulkomaan kiertueita sekä tilaamme ja kantaesitämme uutta musiikkia.

Tavoittelemme toiminnassamme aina uusia huippuja. Uskomme vakaasti, että vain taivas on rajana!

Korkeiden tavoitteiden myötä otamme harrastuksemme vakavan pontevalla otteella. Kuten eräs PK-lainen vääräleuka sanoi: ”Tule PK:hon! Täytämme elämäsi musiikillisen aukon rautakangella!” PK:ssa siis hersyy myös reilu huumori, laulamisen riemu, innostus, yhdessä tekemisen ilo ja veljellinen teekkarihenki. Ja voi sitä riemua, kun pääsemme juhlistamaan loistavaa konserttiamme sen jälkeen järjestettävään karonkkaan!

PK:ssa voit saada sellaisia musiikillisia huippukokemuksia, joista et ole voinut aiemmin uneksiakaan. Vain taivas on rajana!

Lisätietoja osoitteessa http://www.polyteknikkojenkuoro.fi/koelaulut/

Tuomo Koskela

fuksikeisari@polyteknikkojenkuoro.fi 0400488802

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *