Polyteknikkojen Orkesterin joulukonsertti

7.12.2012 19:00—21:00

 

Polyteknikkojen Orkesterin loppuun vierivä 90-vuotisjuhlavuosi huipentuu joulukonsertteihin 4.12. ja 7.12.

Musorgski: Yö autiolla vuorella
Šostakovitš: 1. sellokonsertto, solistina Tuomas Järvensivu
Tšaikovski: 5. sinfonia

Konsertit aloittava Musorgskin Yö autiolla vuorella tarjoaa demonista pauhua ja öisiä kauhunhetkiä. Ensimmäisen puoliajan päättää myrskyisesti tajuntaan iskeytyvä Šostakovitšin ensimmäinen sellokonsertto, jonka solistina loistaa Tuomas Järvensivu. Tšaikovskin Sinfoniassa nro 5 orkesteri näyttää taitonsa tasapainotellen pateettisen kaipauksen ja lempeän innostuksen välillä.

Konsertin johtaa Petri Komulainen.

Liput 13 / 7 euroa osoitteesta www.polyteknikkojenorkesteri.fi, orkesterilaisilta, AYY:n Otaniemen palvelupisteestä ja ovelta.

Tervetuloa!

Polyteknikkojen Orkesteri, PO, on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan alaisuudessa toimiva täysimittainen opiskelijasinfoniaorkesteri, joka perustettiin vuonna 1922. Soittajat ovat pääasiassa Aalto-yliopiston opiskelijoita, mutta mukana on myös muiden pääkaupunkiseudun akateemisten oppilaitosten opiskelijoita. Tällä hetkellä orkesterissa on aktiivisia jäseniä noin 100. Perustamisestaan lähtien PO on vanhimpana suomalaisena akateemisena opiskelijaorkesterina edistänyt ja ylläpitänyt opiskelijoiden musiikkikulttuuria.

Polyteknikkojen Orkesteri ry

tiedottaja@polyteknikkojenorkesteri.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *