Polyteknikkojen Orkesterin joulukonsertti Kauniaisissa

4.12.2013 19:00—21:00

 

Polyteknikkojen Orkesteri kutsuu kuuntelemaan lämpimiä säveliään huikeisiin joulukonsertteihinsa keskiviikkona 4.12.2013 klo 19 Uuteen Paviljonkiin Kauniaisiin, Läntinen koulupolku 3, ja lauantaina 7.12.2013 klo 16 Sibelius-akatemian konserttisaliin Helsinkiin, Pohjoinen rautatiekatu 9.

Franz Liszt: Unkarilainen rapsodia no. 2
Carl Maria von Weber: Fagottikonsertto, op. 75, solistina Lauri Lehtimäki
Josef Suk: Pohádka, op. 16

Konserttien johtajana nähdään debytoimassa orkesterin tuore kapellimestari Andreas Vogelsberger. Avausteoksena kuullaan Lisztin unkarilaisista rapsodioista kuuluisin, numero 2. Konsertin loisteliaana solistina lavalle nousee Lauri Lehtimäki, joka tuo taituruuttaan esiin Weberin fagottikonserton teatraalisissa ja leikkisissä teemoissa. Konserttien toisen puoliajan tähtenä valoa joulukuiseen hämärään luo Sukin sykähdyttävä satu, jonka tarina kahdesta kuningaskunnasta on yksi tšekkiläisen teatterin kauneimmista.

Polyteknikkojen Orkesteri on Suomen iäkkäin akateeminen opiskelijaorkesteri, jonka riveissä soittaa niin opiskelijoita kuin työelämään ehtineitäkin.

Liput 13 / 7 euroa osoitteesta www.polyteknikkojenorkesteri.fi, orkesterilaisilta ja ovelta.

Tervetuloa!

Polyteknikkojen Orkesteri, PO, on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan alaisuudessa toimiva täysimittainen opiskelijasinfoniaorkesteri, joka perustettiin vuonna 1922. Soittajat ovat pääasiassa Aalto-yliopiston opiskelijoita, mutta mukana on myös muiden pääkaupunkiseudun akateemisten oppilaitosten opiskelijoita. Tällä hetkellä orkesterissa on aktiivisia jäseniä noin sata. Perustamisestaan lähtien PO on vanhimpana suomalaisena akateemisena opiskelijaorkesterina edistänyt ja ylläpitänyt opiskelijoiden musiikkikulttuuria.

Polyteknikkojen Orkesteri ry

tiedottaja@polyteknikkojenorkesteri.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *