Polyteknikkojen Orkesterin kevätkonsertti

Tapiolasali, Espoon Kulttuurikeskus

Kulttuuriaukio 2

Espoo
12.4.2014 18:00—21:00

Pääsiäismusiikkia? Ooppera-aarioita? Sibeliusta? Kaikkea tätä on luvassa Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa lauantaina 12.4. klo 18 Polyteknikkojen Orkesterin kevätkonsertissa!

Solistinamme laulaa valloittava, ääneltään poikkeuksellisen miellyttävä sopraano Tuuli Takala, joka on teekkariyleisön sydämien lisäksi valloittanut myös suuria konserttiareenoita voittamalla Timo Mustakallio -laulukilpailun viime kesänä. Konsertin johtaa saksalaissyntyinen, Sibelius-akatemiassa opiskeleva kapellimestarilupaus Andreas Vogelsberger.

Ohjelmisto

Rimski-Korsakov: Venäläinen pääsiäinen, op. 36

Solistina Tuuli Takala, sopraano:
Mozart: Fiordiligin aaria Come scoglio oopperasta Cosi fan tutte
Puccini: Musettan valssi oopperasta La bohème
Donizetti: Regnava nel silenzio oopperasta Lucia di Lammermoor

Sibelius: Sinfonia nro 5

Liput 14 / 7 € osoitteesta www.polyteknikkojenorkesteri.fi, orkesterilaisilta ja ovelta.

Konsertoimme myös Kotkassa lauantaina 10.5. ja Kouvolassa sunnuntaina 11.5. Edellinen konserteista järjestetään Kotkan kirkossa klo 18, jälkimmäinen Kouvolan kaupungintalolla klo 16.

Tervetuloa!

Polyteknikkojen Orkesteri, PO, on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan alaisuudessa toimiva täysimittainen opiskelijasinfoniaorkesteri, joka perustettiin vuonna 1922. Soittajat ovat pääasiassa Aalto-yliopiston opiskelijoita, mutta mukana on myös muiden pääkaupunkiseudun akateemisten oppilaitosten opiskelijoita. Tällä hetkellä orkesterissa on aktiivisia jäseniä noin sata. Perustamisestaan lähtien PO on Suomen vanhimpana akateemisena opiskelijaorkesterina edistänyt ja ylläpitänyt opiskelijoiden musiikkikulttuuria.

Polyteknikkojen Orkesteri ry

tiedottaja@polyteknikkojenorkesteri.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *