Polyteknikkojen Orkesterin Kevätkonsertti 2016

9.4.2016 14:30

Kevätkonsertissa kuullaan tänä vuonna huimaa viulutaiturointia Bruchin Skottilaisessa fantasiassa sekä yksi suomalaisen musiikin suurteoksista: Sibeliuksen 2. sinfonia. Ohjelmisto on valittu orkesterin historiallista Skotlantiin suuntautuvaa konserttimatkaa ajatellen.
Viulusolistina loistaa Radion Sinfoniaorkesteristakin tuttu Siljamari Heikinheimo ja konsertin johtaa Sibelius-Akatemiasta valmistunut kapellimestarilupaus Andreas Vogelsberger.

Bruch: Skottilainen fantasia, Op. 46
Siljamari Heikinheimo, viulu
Sibelius: Sinfonia nro 2, Op. 43

Liput vip/kannatus/normaali/opiskelija 50/25/15/7 € osoitteesta polyteknikkojenorkesteri.fi, orkesterilaisilta ja konsertin ovelta.

Polyteknikkojen Orkesteri on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan yhteydessä toimiva täysimittainen opiskelijasinfoniaorkesteri, joka perustettiin vuonna 1922. Soittajat ovat pääasiassa Aalto-yliopistosta, mutta mukana on myös muiden pääkaupunkiseudun akateemisten oppilaitosten opiskelijoita. Orkesteri on Suomen vanhimpana akateemisena opiskelijaorkesterina edistänyt ja ylläpitänyt opiskelijoiden musiikkikulttuuria esittäen ohjelmistoa haasteita karttamatta. Orkesteria ovat vuosien saatossa johtaneet mm. Jorma Panula, Atso Almila ja Sakari Oramo.

Polyteknikkojen Orkesteri ry
Johanna Rantanen
tiedottaja@polyteknikkojenorkesteri.fi