PSK Kuplan laitesukelluksen peruskurssi + intro 2017

10.2.2017 17:00—23:00

PSK Kupla järjestää laitesukelluksen peruskurssin keväällä 2017!

Sukelluskurssin onnistuneesti suoritettuasi saat kansainväliset normit täyttävän CMAS */P1 -sukellusluokituksen, joka antaa valmiudet sukeltaa turvallisesti 15-20 metrin syvyyteen sekä Suomessa että ulkomailla. Luokitus vastaa esim. PADI OWD -luokitusta.

Sukelluskurssi alkaa ilmaisella ja kaikille avoimella info-luennolla perjantaina 10.2. kello 17.30. Info-luento pidetään Kuplan kerhotilassa “Kammiolla” (Jämeräntaival 1 takapiha) ja siellä käydään läpi kurssin sisältö, aikataulu sekä mitkä ovat kurssin osallistumisen edellytykset ja ilmoittaudutaan kurssille. Lisäksi saat tietoa Polyteknikkojen sukelluskerho Kuplan muusta toiminnasta.

Infotilaisuuden jälkeen järjestetään introsukellus Leppävaaran uimahallilla. Introsukelluksessa pääset kokeilemaan laitesukeltamista uima-altaassa kokeneen kouluttajan johdattamana. Kokeilu maksaa 10€. Et tarvitse kokeilulle mitään esitietoja tai välineitä, uimahousut tai bikinit riittävät. Varaa mukaan uima-asun ja pyyhkeen lisäksi myös t-paita, jota pystyt pitämään uima-altaassa (altaan vesi saattaa haalistaa paidan värejä). Jos olet tulossa introsukellukselle, ilmoittaudu ennakkoon täällä: https://goo.gl/forms/BoVLUtAbITgPL5uH3 ja laita lisätietoihin, että olet tulossa introlle.

Kurssin muut luennot ja allasharjoitukset pidetään pääsääntöisesti perjantai-iltaisin, luennot Kammiolla ja allasharjoitukset tämän jälkeen Leppävaaran uimahallilla. Kurssi päättyy toukokuussa pidettävään avovesileiriin. Kurssin tarkemman aikataulun sekä muut lisätiedot löydät täältä: http://kupla.org/kurssit/lspk/.

LSPK:n ohella järjestetään myös kuivapukukurssi. Mikäli sukellus on sinulle jo tuttua ja turvallista toimintaa, mutta Suomen kylmiin vesiin miltei pakollinen kuivapuku on vielä tuntemattomuus, niin voit harkita pelkästään kuivapukukurssille osallistumista!

Tervetuloa mukaan!

Kysyttävää? Ota yhteyttä kurssin vastuukouluttajaan, yhteystiedot löydät Kuplan kurssisivulta.

PSK Kupla
Jani Averbach
jaa at sn127.fi