Ratsastuksen lajikokeilu with KY-Kannus

2.4.2014 14:00—16:00

KY-Kannus tarjoaa nyt loistavan mahdollisuuden ratsastuksen kokeiluun tai taitojen uudelleenherättelyyn. Hyppää satulaan keskiviikkona 2.4. klo 14-16 ratsutila Wiknerissä! KY-Kannus on mukana kannustamassa ja auttamassa lajiin tutustumisessa. Osallistuminen lajikokeiluun ei edellytä minkäänlaista aiempaa kokemusta hevosista tai ratsastuksesta.

Ratsastus tapahtuu opettajan johdolla kahdessa talutusryhmässä, joista ensimmäinen aloittaa klo 14.30 ja toinen klo 15.00. Tavataan kuitenkin klo 14.00 tallilla, jolloin satuloidaan yhdessä hevoset.

MITÄ: Ratsastuksen lajikokeilu
MISSÄ: Ratsutila Wikner, Porkkalantie 230, 02480 Kirkkonummi
MILLOIN: 2.4. klo 14-16
HINTA: 15 e / puoli tuntia AYY:n ja KY:n jäsenille
MITÄ TEEN: Ilmoittaudun viimeistään 25.3. osoitteeseen ky.kannus@gmail.com. 🙂 Viestiin mukaan nimi, pituus ja puhelinnumero. Saat ilmoittautumisen paluuviestinä varmistuksen, että olet mahtunut mukaan ja maksutiedot. Ilmoitathan myös, jos sinulla on auto käytössä ja lähtöpaikan.

Wikner on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ratsastuskoulu, jossa lajikokeilijat ovat vakuutettuja tallin puolesta. Ilmoittautuminen on sitova; peruutus ei tee KY-Kannusta velvolliseksi palauttamaan osallistumismaksua osallistujalle. Esteen sattuessa paikan voi siirtää toiselle henkilölle.

Tervetuloa mukaan!

– Team KY-Kannus

KY-Kannus

ky.kannus@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *